שאלה לדר'.

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לדר'.
    רחלי
    05/07/2007

היי,

1.רציתי לשאול אם ידוע לך על מקרי רשלנות של מדיקל סנטר בהרצליה,והאם מומלץ לעבור לטיפול במקום אחר?
    2.האם זה הגיוני שמתוך 24 ביציות שנשאבו רק 18היו ראויים ,רק 12 הופרו, ורק 2 (מתוך ה12) שהחזירו לי ,כל השאר לא היו ראויים להקפאה או לא צמחו ???

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לדר'.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדיקל סנטר

יעל
    05/07/2007

שלום לך,
    לא רוצה להיות מבשרת רעות, אבל במדיקל סנטר היה לפני מספר חודשים את הסיפור של טעות בהפריות (3 ביציות הופרו בזרעים לא נכונים).
    ראי קישור לכתבה מעיתון הארץ:

http://haaretz.com/hasite/pages/ShArtPE.jhtml?itemNo=863534&contrassID=2&subContrassID=21&sbSubContrassID=0

או תריצי חיפוש בגוגל ותמצאי את כל הפרטים.

שיהיה לך בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה,אבל...

רחלי
    06/07/2007

שמעתי על זה פשוט רציתי לדעת אם זאת הפעם הראשונה שקורים שם דברים כאלו,ואם כדאי להחליף מרפאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רחלי

ד''ר דוד ישי
    06/07/2007

מכיוון שפנית בשאלה לדר' ולא בשאלה כללית אענה גם אני.
    ידוע לי על תקלה שהייתה במדיקל סנטר ופורסמה בעיתונים.( כפי שכתבה לך זאת שהגיבה לשאלתך). ראוי לציין שתקלות מסוג זה נדירות ביותר וגם אם רצוי שלעולם לא תקרנה, הן עלולות להתרחש בכל יחידה. אני חושב שעם כל הביקורת על התקלה שקרתה צריך לתת למדיקל סנטר את הקרדיט על כך שלא נעשה נסיון של הסתרה או השתקה אלא נסיון אמיץ להתמודד עם התוצאה ולהקטין את הנזק למינימום .
    לגבי סעיף 2. השאלה אינה של הגיון אלא של אפשרות. האפשרות קיימת. ראיתי גם תוצאות גרועות יותר. תלוי איך איכות הבייציות ואיך איכות הזרע.
    אוסיף הערה משלי. אם נגרע אפילו במעט האמון שלך בצוות שמטפל בך ויש לך אפשרות לעזוב ולקבל את הטיפול במקום אחר , עשי זאת . בעיני האמון של המטופל בצוות המטפל בו הוא אחד המרכיבים החשובים להצלחה.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו