שאלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אורחת
    12/10/2008

אני עוברת טיפולי ivf,בימים אלו אני עומדת לפני המחזור השני של שאיבת ביציות<עברתי שאיבה אחת ו-2 החזרות,הראשונה התחילה בהריון אך הדופק הופסק בשבוע ה-11,ובהחזרה השניה התחיל הריון אך לאחר שבוע הבטא ירדה> יש לי 2 שאלות אליכם: 1.לאחר השאיבה הראשונה סבלתי מגירוי יתר של השחלות,וסבלתי כאבים איומים,בעיתם נאלצתי לשכב בביה"ח במשך שבועיים,האם יש דרך לוודא שבטיפול הנוכחי התופעה לא תחזור על עצמה? <הרופא המטפל אמנם הוריד את מינון הפיוריגון מ175 ל150 אך טען שאין דרך להבטיח> 2.הבעיה למעשה נובעת מבעלי,שמבחינת תוצאות הבדיקה אצלו,אין לנו כלל סיכוי להרות, הרופא המטפל ממליץ על השיטה של פרופסור ברטוב,במידה ומחזור הטיפול הנוכחי לא יצליח, מה ידו לכם על השיטה וכמה ממליצים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורחת שלום

פרופ' שחר קול
    12/10/2008

1. אכן, יש דרך לוודא מניעה מוחלטת של גירוי יתר.
    2. לא ברור לי. אם נאמר שאין סיכוי כיצד זה הושגו 2 הריונות??? לא ניתן לתלות האשם בהפלות הטבעיות באיכות הזרע.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר קול,קודם כל תודה על התשובה

אורחת
    12/10/2008

הנושא הזה אכן התמיהה גם אותי.הרופא המטפל שלי כן קושר את ההפלות הטבעיות באיכות הזרע ומבחינתו,במידה ומחזור הטיפול הזה לא יצליח,ממליץ על השיטה של פרופסור ברטוב,השאלה היא,מה ידוע לך עליה,ועד כמה היא מומלצת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    13/10/2008

אם קריוטיפ בן הזוג נבדק והוא תקין (XY ) הרי לדעתי סיבת ההפלות אינה קשורה לזרע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בהקשר

שרון
    13/10/2008

האם קיים מידע לגבי האחוז ההסתברותי שיקרה מצב של גרוי יתר עקב זקיקים רבים בגודל של ביוץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מבינה את מצבך הרשי לי להמליץ לך

כלנית
    12/10/2008

אני מבינה את מצבך, הרשי לי להמליץ לך על רופא שהוא משכמו ומעלהת אצלי העוברים אפילו לא הגעיו להקפאה הם תמיד התמוססו (מראש לא היו הרבה ביציות והעוברים פשוט התמוססו) עד שהגעתי בהמלצת מכרה שעברה תהליך דומה אל ד"ר יעקב לברון (לא לבלבל עם פרופ' לב-רן) והיום יש לי תאומים!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו