שאלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אילנה
    13/10/2008

שלום רופאים נכבדים, יש לי כמה שאלות: 1.מתי מתחיל להשפיע האוביטרל? קראתי פה בפורום שזמן ההשפעה שלו הוא 36 שעות. ז"א שלאחר 36 שעות יש ביוץ? 2. עשינו 2 הזרעות: ראשונה:אוביטרל כעבור יומיים הזרעה. שנייה: אוביטרל ומייד הזרעה. (האולטראסאונד הראה שאני ממש לקראת ביוץ.) האם ייתכן שבשני הפעמים הללו אנו לא תפסנו את הביוץ? 3. אני קוראת שאנשים עושים בדיקות בטא כמה ימים לאחר ההזרעה. האם כדאי לבדוק כמה ימים אחרי ההזרעה משהו? האם יתכן שהיה מחזור בזמן, אבל בכל זאת היתה הפלה טבעית? מה זה בדיקת בטא? האם זוהי בדיקת הריון רגילה בקופ"ח? תודה רבה מראש על התשובות, וחג שמח!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אילנה שלום

פרופ' שחר קול
    14/10/2008

1 אם לא מתחיל ביוץ ספונני, הי אוביטרל יגרום לביו לאחר כ- 40 שעות. מכיון שהזרע חי כמה ימים, הרי הזרעה יום לפני הביוץ אינה בגדר "פיספוס". בניגוד למיתוס המאוד מקובל, אין חשיבות לתיזמון ההזרעה בדיוק בדיוק בשעת הביוץ.
    2. ממליץ בדיקת דם להריון 14 יום לאחר ההזרעה. בדיק דם רגילה של קופ"ח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

אילנה
    14/10/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו