מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- המשך דחוף בבקשהאירנה16/10/2008
שלום ד"ר! תודה על התשובה המהירה שלך!!!!! אמרת לי שלפי הבדיקות יש לי שחלות פוליצ' - הרופא שלי כשראה בדיקות אמר שהם בסדר גמור? אבל טסטוסטרון היה 3 כשהגבול עליון זה 2.6? האם זה אומר שיהיה לי אקנה? הבעיה שלי שאחרי פרוברה היה מחזור מאוד חלש במשך פחות מיומיים- ואז אחרי איקקלומין 2 כדורים ביום- לא הגיע מחזור אחרי כל הבדיקות שלי הרופא אמר שכנראה לא היה לי ביוץ וזה קורה אבל הוא נתן לי במקום פרוברה- אוטרוגסטן 5 יום 2 כדורים ועוד איקקלומין כדור אחד למשך 5 יום- אני מאוד הופתעתי לשמוע על כדור אחד הרי עם 2 כדורים לא היה ביוץ. הוא אמר שעכשיו נעשה מעקב זקיקים ולהיות איתו בקשר מתי שיהיה מחזור- משהו לא מסתדר לי אני לא רוצה לבזבז זמן- מה לעשות הוא אמר שמוכח שאם 2 כדורים לא השפיעו על ביוץ אז אפשר גם 1 שאין הבדל? האם זה הגיוני? אני לא בטוחה מה לעשות.אני עכשיו ביום 2 לוקחת כדורים אוטרוגסטן ואני רוצה להגיד שיש לי קצת פצעים על הגב? האם זה בגלל טסטוסטרון או שבגלל שיש לי איחור במחזור.. האם רופא נתן לי מינון נכון של כדור אחד? אני פוחדת מאוד ודואגת שאיקקלומין לא השפיע עלי- זה אומר שיש לי כנראה בעייה יותר רציניתת??????.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורית שלום
פרופ' שחר קול16/10/2008הבעייה אינה "רצינית" ולרוב יש פתרון תרופתי פשוט.
אם 2 כדורי איקקלומין לא הביאו לביוץ, יש לשקול להעלות המינון.
ניתן להגיע עד 4 כדורים ליום למשך 5 ימים. אם זה לא יביא ביוץ - יש לעבור לטיפול בזריקות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)