האם עשיתי נזק?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• האם עשיתי נזק?
    שמחה
    16/10/2008

9 ימים לאחר החזרה-עד שלשום בערב חשתי בחילות מוזרות כאלה ומן תחושה מצחיקה כזו בבטן של בועה מוזרה. שלשום בערב התכופפתי לארון תחתום והרמתי משם משהו יחסית כבד שהיה גם תקוע והייתי צריכה למשוך.כשהתרוממתי חשתי בקליק מוזר כזה במרכז הבטן ומאז...כל התחושות נעלמו,פרט לזה שהצטרפו כאבי מחזור מעצבנים וחוץ מזה-הרגשה רגילה לחלוטין. אני יודעת שקשה לכם לענות לי בוודאות,אבל אולי להבא שאני יידע... עשיתי נזק?? אני זו שגרמתי לכך שאם הייתה קליטה מסויימת היא הסתיימה בשל המאמץ הרגעי הזה? אני כבר משתגעת ממה מותר ומה אסור וכל הזמן מאשימה את עצמי על כל פעולה.ושזה נגמר בכישלון אני לגמרי חושבת מה עשיתי ומה לא ובגללי זה קרה. האם אתם יכולים לעשות סדר בדברים? [בטוח שיש כאן בנות נוספות שרוצות סוף-סוף להבין] תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם עשיתי נזק?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעלי שלום

פרופ' שחר קול
    16/10/2008

כפי שאני כותב כאן כמעט מידי יום ביומו - כל הפעילות שאת מתארת לא תיגרום נזק לתהליך ההפרייה שאת עוברת, ולא תקטין הסיכוי להריון.
    מציע להתמיד בנטילת התרופות ולקוות לטוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו