מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פליקזונס בטיפולים והריוןלימונית19/10/2008
ד"ר שלום רב, אני נוטלת באופן קבוע פליקסונז (או את התחליף 'אלגרו'), בתרסיס לאף. זו תרופה מסוג הקורטיקוסטרואידים. היום אני יום לפני השאיבה. נטלתי אותה במהלך כל הזריקות. אתמול, נראה לי שחל בלבול אצלי, ונטלתי מנת יתר. בבירור שעשיתי פתאום, עקב איזשהם תחושות פיזיות, גיליתי שבניסויה על בעלי חיים, היא הראתה פגמים בעוברים. לעומת זאת, מצוין שאין ניסיון על נשים בהיריון. ברצוני לדעת עד כמה יכול להיות שעשיתי כבר נזק? (במיוחד במינון היתר של אתמול)? והאם אתם מציעים לי להימנע ממנה, למרות שיש לי בעיה קשה מאוד בלעדיה (עקב נזלת אלרגית וריריות אף מעובות). בתודה מראש, לימונית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימונית שלום
פרופ' שחר קול19/10/2008לא ניגרם כל נזק להריון, שכן עדיין לא הוחזרו עוברים לרחם...
לגבי ההמשך - עדיף יעוץ טרטולוגי מסודר כדי להעריך הסיכון הכרוך בנטילת התרופה במהלך הריון.
בשורה התחתונה, ומכיוון שאין ניסיון על נשים בהריון, ההחלטה האם להמשיך בטיפול או לא תהיה שלך בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר קול
לימונית19/10/2008לד"ר קול ראשית, תודה על תשובתך המהירה. לפי תשובתך הבנתי שכל עוד מדובר רק בביציות ולא בעוברים, אין זה אומר שהן נפגעו. האם נכון? בכל מקרה אני מודה לך מאוד על שירותך האדיב כאן בפורום. אשמח לקבל מידע לאן ניתן לפנות כדי להתייעץ בעינייני תרופות. בהמון תודה, לימונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול20/10/2008יעוץ טרטולוגי ניתן ע"י בתי חולים, כגון הדסה, אסף הרופא, שיבא ועוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)