שתי שאלות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שתי שאלות
    דנה
    21/10/2008

הייתי שמחה להבין פעם אחת ולתמיד, 1.כל עוד רואים בבדיקה ביתית לביוץ 2 קווים חזקים הביוץ עוד לא החל?ז"א האם ההורמון נעלם או יורד לפני הביוץ, תוך כדי הביוץ או אחרי? 2.מחר אעשה בדיקת דם ואולטרסאונד,רציתי לדעת רק אם הביוץ כבר התרחש, אילו ערכים של פרוגסטרון כדאי עדיין לעשות הזרעה בטווח של ארבע חמש שעות תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתי שאלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד שלום

פרופ' שחר קול
    21/10/2008

הערכה הביתית מבוססת על זיהוי עלית LH המתחילה כ-48 שעות לפני הביוץ.
    לקראת הביוץ עצמו רמת ה - LH יורדת.
    לאחר הביוץ עולה רמת הפרוגסטרון.
    לגבי הזרעה - זה לא ממש חשוב. עדיף לבצע הזרעה לפני הביוץ.
    הזרע יכול לחיות ימים בגוף האישה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך ביוץ

דנה
    22/10/2008

ביום שני בבוקר זקיק 17, למחרת בצהריים בערכת ביוץ ביתית 2 פסים, חשבתי שיש לי עוד זמן ולהפתעתי היום בבוקר אין זקיק אך יש נוזל בדוגלאס,בדקתי בערכה שוב הבוקר ועדיין יש שני פסים, היתכן? האם המצאות הנוזל יכול להעיד מתי התרחש הביוץ? בבוקר או שעות לפני? כי אני הולכת על הזרעה היום בכל מקרה והייתי רוצה לדעת אם הביוץ היה יחסית קרוב למועד ההזרעה?(היום בצהריים) תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד שלום

פרופ' שחר קול
    24/10/2008

ערכה ביתית לא נועדה לתזמן הביוץ בצורה אמינה, אלא רק לתעד אותו באופן מאוד כללי על פני לוח הזמנים.
    כדי לתזמן מועד ההזרעה עדיף להישען על ממצאים ב- א.ס. ובבדיקות דם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו