בבקשה דחוף- באמצע הטיפול

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בבקשה דחוף- באמצע הטיפול
    אירנה
    22/10/2008

שלום ד"ר! אני לקחתי אוטרוגסטן שישהיה לי מחזור עברו 3 יום אחרי כדור אחרון והתחיל לי מחזור אבל מאוד חלש - האם זה מחזור נורמלי פעם שעברה אני גם לקחתי כדורים אחרים - פרוברה 2 כדורים ביום ואז גם היה מחזור חלש? האם מחזור כזה חלש מונע לי שיהיה לי ביוץ או שזה בכל אופן מחזור רגיל? ,ועוד שאלה התחיל לי אתמול בערב אבל ממש טיפות סתם כתמים של דם - היום יש יותר ואני צריכה לקחת ביום 5 למחזור את האיקקלומין - האם לחשב מהיום או מאתמול את היום הראשון של כדורים ?מה זה אומר שיש לי מחזור כזה חלש?האם זה אומר שמינון של אוטרוגסטן 2 כדורים לא מספיקים? תודה רבה !!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה דחוף- באמצע הטיפול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד משהו -המשך

אירנה
    22/10/2008

אני רוצה רק להגיד שעכשיו כבר כמעט אין לי כלום ופחות מיום אחד רק אתמול בערב התחיל לי טיפה והיום גם ממש קצת .ממש. מה לעשות האם זה בכל אופן לחשב מחזור- הרגה כללית שלי מאוד לא טובה- יש לי חולשה , התנפחות של הבטן - רגליים כואבות טיפה- מה עלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דנה שלום

פרופ' שחר קול
    24/10/2008

עוצמת הדימום קשורה בחשיפת הרירית לאסטרוגן בימים שקדמו למתן הפרוגסטרון, בהנחה שמדובר על בעיית ביוץ.
    אם אכן זה המצב, והזקיקים בשחלות קטנים, ניתן להתחיל בטיפול עם איקקלומין. אם כי, במקרה של ספק רצוי וודא המצב ההורמונאלי ע"י בדיקת דם פשוטה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו