מוטרדת מאוד ומיואשת

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מוטרדת מאוד ומיואשת
    דודי
    22/10/2008

ד"ר סליחה מראש על אורך השאלה,מקווה שתוכל להנחות אותי. הזרעה נכשלה ב22/09 וזה יום הווסת הראשון שבו בתחלתי לקחת גלולות למשך שבועיים.הווסת המשיך במהלך כל נטילת הגלולות,הרופא המטפל אמר "לא נורא תמשיכי עם הטיפול כרגיל". ביום ה12 לווסת 02/10 הזרקתי דקפפטיל 3.75 70%. סיימתי עם גלולות והגיע ווסת,נגמר הווסת ועד היום יש לי דמום,לא חזק,די מועט אבל עדיין קיים. היום לאחר 5 ימים של זריקות פיורגון 100 יחידות הרירת דקה והזקיקים קטנים. מה22/09 אני עם דימומים והרופא אומר "לא נורא" .למה לא אכפת לרופא שיש דימום? האם זה לא נורא?מה אני יכולה לעשות?אולי הקצב האיטי של הזקיקים והרירית קשורים לדימומים?אציןן שאין ציסטות או שרירנים. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוטרדת מאוד ומיואשת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד"ר קול,שכחתי לציין שאני לקראת IVF

דודי
    22/10/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דנה שלום

פרופ' שחר קול
    24/10/2008

לא נורא!
    כנראה, עדיין אין תגובה שחלתית לפיורגון ולכן הדימום הקל.
    כאשר תהיה תגובה, הרירית תצמח והדימום ייפסק.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר קול תודה רבה

דנה
    24/10/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו