מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דחוף בבקשה תענומזל22/10/2008
בס"ד. אני בשבוע חמישי עדיין לא נבדק דופק אלא רק שבוע הבא,היום בבוקר קמתי עשיתי שתן ושניגבתי מצאתי דם לאחר מכן הלכתי לבדיקת רופא נמצא דם בשתן שוב פעם,לאחר בדיקה וגינלית (אולטסאונד) לא היה דם על המוליך או שאריות ריריות על הקונדום הכל היה נקי. בבדיקה ראו שק הריון תקין וצעיר בתוך הרחם,עכשיו צוהריים הדם הפסיק אבל מוזר שהוא הלך וחזר והיה כתם פיצ פיצי על התחתון מה זה אומר??יכול להיות שהיה יותר מעובר אחד והוא נפל מה קרה שם?האם עליי להילחץ מה עליי לעשות?? אולי התאמצתי יותר מידי וזה קרה? יש לציין שבבוקר היה לי בחילה רגיל יש לי עוד גודש בשדיים אפילו יוצא חלב.אז מה זה היה??? שאלה נוספת- אני נתמכת בנרות ויש לי בעייה לפעמים דקה או שניים לאחר שאני שמה את הנר הוא נפלט (כמות גדולה ממנו ) עם השתן או הצואה מה עליי לעשות לשים נר במקום חדש במיידית מדובר על חלק רחב מאוד מהנר אולי 80%.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד משהו
מזל22/10/2008שכחתי לציין שאתמול היו לי כאבי רגליים נוראים כאילו מישהו מותח לי אותם בשני הצדדים והיום בבוקר כאבים כמו של המחזור אבל קלילים כאלה... באלישע הציעו לי שמחר אם אני רוצה אבוא לעשות בדיקת דם?יש צורך ללכת??? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל שלום
פרופ' שחר קול24/10/2008אם יש שק הריון ברחם זה סימן טוב. בשבוע הבא - צפוי דופק.
לגבי התמיכה - יש לדעת את הטיפול שקיבלת.
מציע בכל מקרה להמשיך בטיפול.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)