בטיפול הורמונלי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בטיפול הורמונלי
    חוששת....
    22/10/2008

בת 32 שחלות פוליצסטיות, לאחר שנה וחצי של נסיונות, הזרעות וזריקות אוביטרל. ללא הצלחה . במחזור האחרון הזרקתי גונל אפ במשך 11 יום, ביום ה 19 למחזור היה דימום קטן מאוד (בצבע כהה) לא במועד של המחזור (בד"כ מחזורים של 30-35 ימים), כשדיברתי עם הרופא שלי הוא אמר שאין מה לדאוג וזה קורה. רציתי לדעת מדוע היה דימום? האם זה תקין? בנוסף, הרופא המליץ לי לעשות צילום רחם ואני ממש חוששת, לאחר שקראתי כי הבדיקה לא נעימה בכלל , אך אמרו לי כי הבדיקה מועילה ופותחת "סתימות" אם יש ... תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בטיפול הורמונלי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוששת שלום

פרופ' שחר קול
    24/10/2008

לגבי הדימום - השאלה היא האם היתה תגובה שחלתית לגונל. יתכן שהרירית לא יציבה מכיוון שלא נחשפה לרמות אסטרדיול תקינות. כמובן שיש לשלול מקור דימום אחר.
    אם היו ביוצים מתועדים ולא הושג הריון יש בהחלט מקום לבצע צילום רחם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון??

חוששת....
    30/10/2008

תודה על התשובה. לדעתי היתה תגובה לזריקה (גונל) עשיתי מעקב זקיקים ולדעתי היא השפיעה גם על הרירית. אתמול (יום 29 למחזור) עשיתי בדיקת הריון והתשובה היתה לא ברורה, קו אחד חזק וברור וקו אחד חלש ביותר, השאלה היא : האם לזריקה (גונל אפ) יש השפעה על בדיקת הריון? ( עשיתי את בדיקת ההריון 12 יום לאחר הזריקה האחרונה) , אני חושבת שאחכה עוד יומיים ואעשה בדיקת הריון נוספת במידה ולא אקבל מחזור. תודה ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    31/10/2008

עדיף בדיקת דם אם יש ספק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו