מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בטיפול הורמונליחוששת....22/10/2008
בת 32 שחלות פוליצסטיות, לאחר שנה וחצי של נסיונות, הזרעות וזריקות אוביטרל. ללא הצלחה . במחזור האחרון הזרקתי גונל אפ במשך 11 יום, ביום ה 19 למחזור היה דימום קטן מאוד (בצבע כהה) לא במועד של המחזור (בד"כ מחזורים של 30-35 ימים), כשדיברתי עם הרופא שלי הוא אמר שאין מה לדאוג וזה קורה. רציתי לדעת מדוע היה דימום? האם זה תקין? בנוסף, הרופא המליץ לי לעשות צילום רחם ואני ממש חוששת, לאחר שקראתי כי הבדיקה לא נעימה בכלל , אך אמרו לי כי הבדיקה מועילה ופותחת "סתימות" אם יש ... תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוששת שלום
פרופ' שחר קול24/10/2008לגבי הדימום - השאלה היא האם היתה תגובה שחלתית לגונל. יתכן שהרירית לא יציבה מכיוון שלא נחשפה לרמות אסטרדיול תקינות. כמובן שיש לשלול מקור דימום אחר.
אם היו ביוצים מתועדים ולא הושג הריון יש בהחלט מקום לבצע צילום רחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון??
חוששת....30/10/2008תודה על התשובה. לדעתי היתה תגובה לזריקה (גונל) עשיתי מעקב זקיקים ולדעתי היא השפיעה גם על הרירית. אתמול (יום 29 למחזור) עשיתי בדיקת הריון והתשובה היתה לא ברורה, קו אחד חזק וברור וקו אחד חלש ביותר, השאלה היא : האם לזריקה (גונל אפ) יש השפעה על בדיקת הריון? ( עשיתי את בדיקת ההריון 12 יום לאחר הזריקה האחרונה) , אני חושבת שאחכה עוד יומיים ואעשה בדיקת הריון נוספת במידה ולא אקבל מחזור. תודה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול31/10/2008עדיף בדיקת דם אם יש ספק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)