IVF ראשון, כמה שאלות...

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• IVF ראשון, כמה שאלות...
    הריונית טריה
    23/10/2008

שלום דוקטור בת 29, מחזור סדיר. לקראת IVF ראשון בעקבות בעית זרע. היום אני ביום השני לוסת והתחלתי להזריק 150 יחידות של גונל F. ביום שני הקרוב אני מוזמנת לאולטרה סאונד + בדיקות דם ואז גם אתחיל עם הדיכוי . אני מבינה שהפרוטוקול הוא קצר. האם ניתן לדעת מתי תתבצע השאיבה? כמה זקיקים בד"כ מתקבלים בפרוטוקול קצר? האם הסיכויים טובים עם נתוני הזרע הירודים? (מורפולוגיה 4% ריכוז 16 מיליון ותנועה 50% לוויקוציטים +++ בלי המצאות של חיידקים בתרבית) תודה מראש!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    IVF ראשון, כמה שאלות...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ורד שלום

פרופ' שחר קול
    24/10/2008

1. בממוצע השאיבה ביום 13 למחזור. תתכן סטיה של מספר ימים לשני הכיוונים.
    2. מספר הזקיקים הממוצע - סביב 10 - 12
    3. סיכויים טובים מאוד, שכן את צעירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה דוקטור!

הריונית טריה
    25/10/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ורד תודה ששאלת את השאלה לי בדיוק...

מירי
    25/10/2008

המצב שלנו זהה לחלוטין למצב שלך.........זה אומר שאני יאמץ גם את התשובה של ד"ר קול....... מה הסיכוי באחוזים בערך????????????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל"רוצה תינוק" שיהיה בהצלחה לשתינו!

הריונית טריה
    25/10/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו