חישוב גיל ההיריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• חישוב גיל ההיריון
    לימונית
    24/10/2008

ד"ר ישי/קול שלום רב, ברצוני לדעת איך מחשבים את גיל ההיריון כאשר העוברים הוחזרו לאחר 3 ימים? שאיבה ב-20/10/2008 החזרה ב- 23/10/2008 מה נקודת החישוב שלי להכנסה במחשבון? רציתי גם להבין קצת יותר בתהליך שקודם להחזרה. בפעם הקודמת של ה-IVF, הודיעו לי מהמעבדה יום קודם על כמות ההפריות, והסבירו לי שאת מספר העוברים שנוצרו ניתן לראות ביום למחרת. הפעם, כאשר התקשרתי למעבדה לאחר יומיים (ולא יום כמו בפעם הקודמת), שוב הסבירו לי שכרגע רואים רק הפריות ולא עוברים, לכן, מה שלא מובן לי, זה איך יכול להיות שפעם רואים עוברים יומיים לאחר השאיבה, ופעם רק שלושה ימים לאחר השאיבה? חשוב לי לציין שזו לא ביקורת על אף אחד, אלא פשוט רצון להבין יותר את התהליך, וזה מתקשר לשאלה הראשונית שלי לגבי גיל העוברים. בתודה מראש ובהמון הערכה על המענה שלכם כאן בפורום, שבת שלום, לימונית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חישוב גיל ההיריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימונית שלום

פרופ' שחר קול
    24/10/2008

תאריך וסת אחרון מחושב לפי מועד השאיבה פחות 14 יום.
    ביום שלאחר השאיבה רואים כמה ביציות עברו הפריה תקינה.
    למחרת ניתן לראות חלוקה של הביצית המופרית (תא אחד למחרת השאיבה) לתאים (2 - 4 תאים) . בשלב זה אנו מדברים על "עוברים".
    ביום השלישי לאחר השאיבה צפוי לראות 6 - 8 תאים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציסטה

איריס
    25/10/2008

נמצאת בטיפול לאחר מספר ימים של זריקת דקיפפיל נצפתה ציסטה נשלחתי לעשות בדעקת דם בשם למרקרים אבקש לדעת איזה סוג בדיקה זו כי אני ממש בלחץ תודה ושבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איריס שלום

פרופ' שחר קול
    25/10/2008

מדובר בבדיקת דם שעשויה לשפוך אור על סוג הציסטה.
    כמובן, יש לדעת פרטים נוספים לגבי הממצא, גודלו, מרקמו, ופרטים רבים נוספים.
    בשורה התחתונה - אין סיבה ללחץ....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדר קול

איריס
    25/10/2008

תודנ רבה ושבוע מקסים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו