היי ד"ר קול

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• היי ד"ר קול
    מירי
    24/10/2008

אני מצטערת שאני פונה אליך דרך הפורום אבל לא רציתי להטריד אותך טלפונית. אני מטופלת שלך שאמורה לעשות לפרוסוקופיה, לאחר שביקרתי אצל רופא הנשים שלי הוסבר לי שיש לי אפשרות לבחור בין התהליך הנ"ל או לקפוץ ישר ל IVF, האם מקבלים בכלל אישורים להפרייה מבלי לנסות קודם לפתוח את החצוצרה מההדבקויות????????? אני ממש מבולבלת ולא יודעת מה לעשות (ניראה בסוף אעשה לפרוסקופיה) מקווה שתוכל לייעץ לי בנושא, מודה לך מראש. (אני מקווה שלא חרגתי מהמוסכמות ברגע ששאלתי שאלה זו)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי ד"ר קול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפרוסקופיה

פרופ' שחר קול
    25/10/2008

מציע דיון במרפאה, לא בפורום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בסדר גמור

מירי
    25/10/2008

אני מבינה שטלפונית זה לא יעזור. פשוט אני די בלחץ ודי מבולבלת. קבעתי שוב לרופא הנשים ליום שני והייתי רוצה לדבר איתך לפני הפגישה איתו. אין לי מושג אם בכלל יש מקום ליום ראשון במרכז לבריאות האישה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יודעת למה התחלף השם

מירי
    25/10/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו