טיפול הומאופטי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• טיפול הומאופטי
    יעלי
    24/10/2008

אני הולכת עוד כמה ימים לטיפול הומאופטי במקביל לטיפולי הפריה [2 טיפולים שנכשלו-אנחנו מהלא מוסברים], הבנתי שעושים לי בדיקות ורוקחים לי כדורים שיתאימו לבעיה שאציג. יש הרבה המלצות על הד"ר אליו אני הולכת,וקיבלתי רשמים חיים על הצלחות והריונות. אני לא מתכוונת להפסיק את הi.v.f בכל מקרה.רק במקביל. האם זה יכול להזיק לטיפולי ההפריה?האם יש חומרים כימיים בדברים האלה? האם עלי לספר לרופא שמטפל בי בטיפולי ההפריה? האם יותר מומלץ לפוריות דיקור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול הומאופטי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעלי שלום

פרופ' שחר קול
    25/10/2008

רצוי שהרופא יידע.
    אין לי מידע מבוסס על הומאופטיה ופוריות.
    מהבנתי המוגבלת בתחום, ריכוז החומר הוא אפסי, כך שלא נשקפת סכנה לטיפולי ה IVF
    לגבי דיקור - יש מידע מדעי יותר מבוסס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעלי - הומיאופתיה

שחר
    27/10/2008

האם תוכלי להמליץ גם לי על אותו הומיאופת. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

יעל
    27/10/2008

אני יכולה לתת לך את הטלפון אבל 1.זה באיזור ירושלים-מתאים? 2.היום אני הולכת לטיפול ראשון,אז זה לא בדיוק "המלצה" כי אני לא יודעת איך הוא. אם את רוצה לחכות לרשמים... מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו