שאלה חשובה לגבי ביוץ

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה לגבי ביוץ
    שירי
    26/10/2008

בוקר טוב! בת 23 נשואה שנתיים ומעלה. מזה חצי שנה בטיפול גונדוטרופינים+ אוביטרל+ IUI בשני סבבים אחרונים, בחודש האחרון (אוקטובר) ללא טיפול. בבדיקת דם מיום ב' 20.10: E2 775.2, פרוגסטרון: 2.24, בבדיקת דם חוזרת מיום ה' 23.10: E2 503, פרוגסטרון 13.00. שאלותי הן: 1. מתי התרחש הביוץ? 2. האם יתכן שנכנסתי להריון ע"י קיום יחסים החל מיום ה'? (אני לא רוצה לקוות סתם...) 3. האם ייתכן שערכי הפרוגסטרון יהיו נמוכים יותר בחודש זה כי לא קיבלתי טיפול? אם כן - יש לכך השפעה למקרה שנכנסתי להריון? תודה רבה ושבוע טוב!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה לגבי ביוץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרן שלום

פרופ' שחר קול
    26/10/2008

חבל שאין נתונים לגבי LH.
    1. כנראה סביב יום ד
    2. כן
    3. כן, אך ללא השפעה לרעה על הריון אפשרי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!! עוד שאלה קטנה...

שירי
    26/10/2008

מתי הכי מוקדם אוכל לבצע בדיקת הריון? (שתן ולא דם.)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 6.11

פרופ' שחר קול
    27/10/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רירית - המשך

שחר
    27/10/2008

ד"ר קול היקר, לא עברתי לא גרידה ולא פעולה חודרנית. בזמן האחרון המחזור שלי לא ממש סדיר. 17 יום, 23 יום, 26 יום. אז מהנ זה יכול להיות? וגם- האם כוונתך היתה בדיקה הורמונלית ביום ה-12 למחזור? הרופא גם אמר שצוואר הרחם יבש יחסית ונראה"שחסרים לי הורמונים"... והמליץ לא לעשות כלום החודש, ואני רציתי הזרעה, ולחכות לחודש הבא להתחיל עם גונלים. מה דעתך? ושוב תודה גדולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    27/10/2008

יש מקום לפרופיל הורמונאלי בסיסי ביום 2 - 3 למחזור.
    אם תקין - מעקב ביוץ טיבעי, כדי לברר האם יש ביוץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו