לד"ר ישי היקר!

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לד"ר ישי היקר!
    לירון
    26/10/2008

שלום, שמי לירון, בת 25 מטופלת IVF ראשון בבי"ח כרמל בעיה זכרית רק 0.1 זרעונים FSH של הבעל 25.6 אני תקינה,ביום ד' האחרון ביצעת לי שאיבה של 2 ביציות אשר הופרו ל 2 עוברים בני יומיים - 4 תאים. החזרה הייתה (ע:"י ד"ר צפנת ) ביום ו האחרון 26.10.שאלותי: 1. הבעל נשלח לבדיקת קריוטיפ בזמן בקרוב האם יש דרך חטפל בהורמון הFSH ע"י כדור מדכא? ניתוח? משהו? 2. אני חשה מאז ההחזרה במעין כאבי מחזור (בעם בצד ימין, פעם בשמאל ופעם באמצע) האם תקין? האם אמרוים לחשו בתופעות מסויימות? 3.האם אפשר לחזור לפעילות רגילה לאחר שנחתי 3 ימים? הליכות? נקיון הבית? עבודה? 4. עצם העובדה שהעוברים התפתחו בצורה תקינה מעידה על איכות הזרע והביצית? ז"א שהמעט שיש לבעלי הוא לפחות טוב? איכותי? 5. ביום ההחזרה הריריתץ הייתה 10 האם זה ועצם היותי תקינה וכן תקינות העוברים מעלה את סיכויי הקליטה? בתקווה לIVF מנצח... תודה לירון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר ישי היקר!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לירון

ד''ר דוד ישי
    26/10/2008

ה FSH הוא תוצאה של התפקוד הלא תקין של האשך ולא הגורם לו. לכן אין שום משמעות להורדהת הרמה שלו.
    התחושות שאת מרגישה נורמליות
    אפשר לחזור לפעילות רגילה
    התפתחות של עוברים טובים ( על פי המדדים שלנו ) בהחלט מעידה על איכות טובה של הזרעים שנבחרו. יחד עם הרירית הטובה יש לך סיכויים טובים להריון. כמובן במסגרת הסיכויים של טיפול IVF - כ 30%

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה לד"ר ישי

לירון
    26/10/2008

תודה על ההתייחסות, רציתי לדעת אם בכל זאת יש דרך לטפל בבעל? רפואית? אלטרנטיבית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה

לירון
    27/10/2008

...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לירן

ד''ר דוד ישי
    27/10/2008

לא טיפול שידוע לי. בודאי לא טיפול שיביא לשינוי משמעותי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו