רירית רחם דקיקה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• רירית רחם דקיקה
    שחר
    27/10/2008

מנסה להרות שוב כבר שנתיים. ההריון הראשון טבעי, גם הלידה, ועכשיו לאחר נסיונות טבעיים ודיקור וצמחים וגם איקקלומין (לפני חצי שנה) שעשה לי את כל תופעות הלוואי האפשריות (ציסטות, כאבי ביוץ קשים, כאב ראש טורדני , רירית לא עבה במיוחד - 5 ועוד), החלטתי לאור גילי (41) להתחיל הזרעות, אך מה גדולה היתה תדהמתי כשאמר לי המומחה שיש לי רירת דקה מאוד - 2.5 ביום ה-11 של המחזור. אני די בשוק, במיוחד שאני יודעת שלפני מספר חודשים הרירית היתה "בסדר גמור". כשאמרתי לרופא שאז עם רירית טובה לא הריתי, הוא ביטל ואמר שמסתכלים על מה שעכשיו. אז מה אפשר לעשות? מה המשמעות לשינו שכזה בעובי הרירית, האם עובי הרירית זה משהו שמשתנה? היש תקווה לעוד אח במשפחה? סליחה על האורך, אני פשוט קצת סוערת (וזה עוד בלי הורמונים....)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רירית רחם דקיקה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רירית דקה

פרופ' שחר קול
    27/10/2008

יש לדעת את המצב ההורמונאלי המדויק ביום בו נעשתה בדיקת הא.ס. שהראתה רירית דקה.
    אם לא עברת גרידה או פעולה חודרנית אחרת ברחם לא סביר שהרירית שהיתה תקינה לפני מספר חודשים הפכה להיות דקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו