מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תסביב טפולהשלומית27/10/2008
שלום, אני לאחר מחזור טיפול אחד של IVF , בעקבות בעית זרע. שאיבה ב- 07/09/08 והחזרה ב- 09/09/08. נקלטו שני העוברים שהוחזרו. יש לי ציסטות בעקבות הטיפול בגודל של כ- 4 ס"מ בשתי השחלות. בשבת (18/10/08) חוויתי תסביב טפולה בצד שמאל ועברתי לפרוסקופיה. הכל עבר בהצלחה, הטפולה חזרה למקומה ללא גרימת נזק וההריון נשמר. שאלותי הן : 1. מה הסיכוי שזה יקרה שוב במהלך ההריון? כבר מכל כאב אני נכנסת ללחץ. 2. מה הסיכוי לנזק לעוברים בעקבות ההרדמה ומשכחי הכאבי שנתנו לי? 3. האם יש סיכון מוגבר להפלה (נתנו לי זריקת פרוגסטרון ואני אמשיך לקחת אנדומטרין עד שבוע 11)? 4. האם בהריון ובטיפול הבאים הסיכון לתסביב נוסף גדל? 5. חשבתי בפעם הבאה לנסות מחזור טיפול טבעי, בכדי לא לסבול כמו שסבלתי במחזור הטיפול הנוכחי (גם לאחר מחזור טיפול נשאבו 8 ועדיין לא שרדו יותר מה-2 שהוחזרו, אז אני לא מבינה למה לסבול ...)? תודה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסביב
פרופ' שחר קול27/10/20081. סיכוי קטן.
2. אפסי.
3. לא
4. לא
5. סיכויי ההריון במחזור טבעי נמוכים משמעותית לעומת מחזור גירוי שחלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור טיפול טבעי
שלומית27/10/20085. נמוכים כיוון שיש פחות ביציות? או כי הרחם פחות מוכן לקליטה? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול27/10/2008פחותביציות, בלי קשר לרחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסביב המשך
שלומית29/10/2008בהמשך לנושא : יש לי כאבים קלים בצד שבו היה תסביב, וכאבים כמו כאבי מחזור קלים (לא חדש מאז השאיבה). האם זה תקין... הכאב אכן נסבל פשוט אני לא יודעת אם זה נורמלי שיש כאבים שכאלו. צואר הרחם שלי נמדד ב- 12/10 ונמצא תקין (קצת מעל 4), והעוברים הגיעו לכ- 2.4 ס"מ. אני פשוט לא רוצה סתם לרוץ לרופא על כל שטות שנורמלית... מה דעתך? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול29/10/2008כאב קל מאוד שכיח במהלך ההריון, לרוב עקב גדילת הרחם.
מצד שני...תמיד עלול להיות מקור אחר, או סיבה אחרת לכאב.
קשה לדעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)