ביוץ ומחזור

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ביוץ ומחזור
    חסויה
    27/10/2008

צהריים טובים!! אני בת 26 והפסקתי גלולות לפני כשנה. תקופה ארוכה לא קיבלתי מחזור ובהמלצת הרופא המטפל המתנתי בסבלנות. עשיתי פרופיל הורמונלי (מבלי לקבל מחזור). לאחר 9 חוד' קיבלתי מהרופא פרוורה+איקקלומין. נראה לי שיש לי שחלות פוליציסטיות (מאז הפסקת הגלולות יש לי קצת אקנה ושיעור). בא.ס זקיקים קטנים רבים עד 10 מ"מ. המתנתי שוב בהמלצת הרופא וביום 50 למחזור פרוגסטרון 1.8 ואין סימן למחזור. שבוע הבא יש לי תור לרופא - האם אצטרך שוב להמתין למחזור ולקחת איקקלומין? האם יש לי שחלות פוליציסטיות? מה הסיכוי שלי להרות בקרוב? האם יש משהו שאוכל לעשות כדי לזרז זאת? מצ"ב פרופיל הורמונלי לפני הפרוורה: תודה רבה!! 6.1 17-OH-PROGESTERONE 11.9- 1.61 nmol/L 9.3 ANDROSTENEDIONE 10.8- 0.94 umol/l 5.9 DHEA SULPHATE 5.5- 0.35 mU/L 2.62 TSH 3.1- 1.29 nmol/L 2.0 T3-TOTAL 20.0- 10.3 pmol/L 14.3 T4- FREE - IU/L 7.8 LH - IU/L 5.5 FSH 3.5- 0.01 nmol/L 2.2 TESTOSTERONE- TOTAL - pmol/L 196.0 ESTRADIOL (E-2

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביוץ ומחזור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא יודעת אם קשור אבל רירית 6.5

חסויה
    27/10/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביוץ

פרופ' שחר קול
    27/10/2008

אין צורך להמתין למחזור נוסף.
    אפשר להמשיך בטיפול מיד.
    יש בעיית ביוץ.
    סיכוי מצוין שטיפול תרופתי יפתור הבעיה ויושג הריון.
    אם יש עודף משקל - ירידה עשויה לסייע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו