איקקלומין

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• איקקלומין
    אירנה
    28/10/2008

שלום ד"ר!!! אני ממטופלת באיקקלומין כבר חודש שני- פעם ראשונה 2 כדורים5X יום שאחריו לא הגיע מחזור( וכנראה גם לא היה ביוץ) אני מאובחנת כבעלת שחלות פוליציסטיות ולקחתי גלולות 7 שנים( אני 4חודשים כבר לא לוקחת) עכשיו כבר יום 4 שאני לוקחת כדור של איקקלומין בסבב שני- אבל המינון של כדור אחד ביום- רופא שלי אמר שאין כל כך הבדל בין אחד ל 2 והוא אמר לבוא אליו ביום 12 למחזור למעקב זקיקים. 1) כמה ימים עושים מעקב זקיקים? אם אני באה לרופא ב 2/11 אז מתי אני צריכה לבוא עוד הפעם? 2) אם איקקלומין לא משפיע עלי האם זה מראה על בעיה בגוף כלשה? אם במקרה במעקב זקיקים רואים שמינון היה נמוך? האם אפשר עוד הפעם להביא איקקלומין בלי לחכות עד למחזור הבא? 3) אם איקקלומין לא גורם לי לביוץ מה עושים הלאה? אני מאוד דואגת תודה מראש ותודה על התשובות המהירות שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איקקלומין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום דנה

ד''ר דוד ישי
    28/10/2008

יש נשים עם שחלות פוליציסטיות אשר אינן מגיבות לאיקקלומין או זקוקות למינונים גבוהים. במצב כזה אפשר לעבור לזריקות. אני לא רוצה להתערב בטיפול ובהוראות המעקב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו