זקיקים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• זקיקים
    הריונית טריה
    28/10/2008

דוקטור שלום ברצוני לשאול כמה זקיקים שואבים בממוצע. מה הוא הגודל המקסימלי של זקיק לפני הזרקת אוביטרל עם דיכוי של צטרוטייד? אני לקראת שאיבה ראשונה ביום חמישי הקרוב. לאחר 6 ימים של הזרקות התבקשתי להזריק היום מנה אחרונה של גונל F (הפעם מינון של 225 יחידות, לעומת 150 יחידות ב5 ימים)+ צטרוטייד ובליליה אוביטרל. גודל הרירית נכון להיום 8 מ"מ. 3 זקיקים מובילים (24, 19,18 ( ועוד כמה בסביביות 12 +10 ) קצת מלחיץ אותי שזקיק אחד 24 מ"מ, האם הוא לא בשל מידי לשאיבה, הרי הוא ימשיך לגדול עד יום חמישי? למה אין אחידות בן הזקיקים, האם זה טבעי? מתנצלת מראש על עומס השאלות ומקווה שתיתן לי מענה לאלה שבאמת חשובות. :-) אלף תודות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקיקים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ורד שלום

פרופ' שחר קול
    29/10/2008

התגובה השחלתית סבירה, ומעניקה לך סיכוי טוב להריון.יש לזכור כי ביולוגיה אינה מדע מדויק, לכן אין טעם להשוות אישה לאחרת, או לממוצע. לכן, בוודאי שהתגובה היא טבעית.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו