בת 18 ... מודאגת מאוד !

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בת 18 ... מודאגת מאוד !
    אנה
    29/10/2008

בס"ד שלום , שמי אנה ואני בת 18 וחצי כבר .. קיבלתי מחזור ראשון בגיל 14 וחצי ולאחר מכן קיבלתי 3 פעמיים מחזור לא סדיר . בגיל 16 וחצי בערך הפסיק המחזור הלכתי לרופא נשים אמר לי שהמחזור יסתדר ב"ה עד גיל 17 וחצי בערך 18 בגיל 17 וחצי הגעתי לרופא לאחר שלא קיבלתי שנה , שנה + מחזור יותר והחלו לעשות לי בדיקות אולטראסאונד והיתברר שלא ראו שחלות, ניצפו ממש קטנות . לאחר בדיקות סיטי ראש - תקין , בדיקות גנטיקה, גם והכל התברר שהשחלות שלי הפסיקו לעבוד ויש לי הרבה מאוד הורמונים בגוף לנערה בת 18 .ואני בתולה . רציתי לברר לעתיד כשארצה להיכנס להריון , איך אוכל ? איזה דרך? וכתוצאה ממה שקרה אצלי והשחלות הפסיקו פתאום לעבוד זה מונע ממני להיכנס להריון בעתיד ? תודה , המשך יום טוב . נ.ב - אני מאוד מודאגת מהעניין , כי קיבלתי מחזור 3 פעמיים ופתאום השחלות הפסיקו לעבוד .. אני נבדקת אצל ד"ר פרס פרננדה במרפאת חוץ סורוקה שבבאר-שבע.ושותה כדורים לקבלת מחזור ושההורמונים היסתדרו , במשך שנה וחצי בערך . מחכה לתשובה , תודה רבה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 18 ... מודאגת מאוד !

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאגת שלום

פרופ' שחר קול
    29/10/2008

יש לברר הסיבה להפסקת פעילות השחלות.
    אם לא תהיה התאוששות של התפקוד השחלתי, ולא יושג ביוץ עצמוני, הרי אפשר להרות ע"י תרומת ביציות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו