ד"ר שלום-שאלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ד"ר שלום-שאלה
    יעל
    30/10/2008

האם ליום שבע למחזור ,רירית 4 ובלי זקיקים בכלל,זה תקין? יש לציין שזה מחזור i.v.f ללא תרופות כלל,לאחר שהאסטרופם עשה תגובה הפוכה והקטין את הרירית. כעת אני בחרדות שנגרם נזק בלתי הפיל לרירית... אז האם תוצאה זו סבירה? יש לי תור שוב ביום שלישי,דהיינו יום 12 למחזור,איזה תשובה ביום זה תהיה מספקת? תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ד"ר שלום-שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום יעלי

ד''ר דוד ישי
    30/10/2008

ליום 7 המצב סביר. אם המחזורים שלך הם של 28 ימים אני מצפה ביום 12 לזקיק של 16-18 מ"מ ורירית של מעל 7 מ"מ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

טלי
    31/10/2008

הי יעלי טיפול ללא הורמונים בכלל -לדעתי (מניסיון)וממה שקראתי בספרות הרפואית -הסיכוי להיקלט להריון הוא ממש ממש נמוך, שואבים ביצית אחת בלבד ........ אבל גם כאן זה עניין של סטאטיסטיקה והמון מזל. אני עשיתי פעמיים הפרייה ללא הורמונים , ומייד חזרתי להורמונים. לדעתי תתיעצי עם פרופסור טוב ונחשב לגבי העניין של הרירית, אולי אפשר לשלב לך איזה טיפול שיגביר זקיקים בלי לפגוע ברירית . שמעתי שאכילת כמויות של סלק מעבה את הרירית וגם דיקור סיני. שיהיה לך בהצלחה ובשורות טובות !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טלי

יעל
    31/10/2008

קודם כל תודה על תגובתך. אני לא לפני שאיבה אלא החזרת קפואים. לפני שאיבה אני בטוח ייקח הורמונים כי אני לא יעשה את כל התהיך הזה בשביל ביצית אחת... תודה על התגובה (-:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו