מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרוגסטרוןחסוי30/10/2008
ערב טוב E2 שלי תמיד גבוה בזמן שמזריקה זריקות ל- IVF פרוגסטרון שלי מתחיל לעלות כבר ביום הרביעי של המחזור והמזריקות, רופא מוסר שבגלל שיש לי ריבוי זקיקית (כ- 15) זו הסיבה שהפרוגסטרון עולה, האם זה באמת נכון? עד כמה שידוע לי וקראתי לא מעט פה, שהפרוגסטרון גבוהה יש בעיה בכניסה להריון ואיכות הביציות לו טובה. מה דעתכם ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי
ד''ר דוד ישי31/10/2008אכן הפררוגסטרון עלול לעלות בגלל ריבוי זקיקים, ואכן פרוגסטרון גבוה יכול להוריד את הסיכוי להריון. לעיתים כדאי לשקול הקפאת העוברים והחזרתם במחזור הפשרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה בבקשה
חסוי01/11/2008לצערי אף פעם אין לי עוברים מוקפאים כי עוברים הטריים לא תמיד חלוקתם טובה וכו'.. לכן מחזירים לי את כולם טריים. אתמול עשיתי בדיקת דם E2 מעל 22000 , LH .2.8 , פרוגסטרן 8 .(פרוטוקול ארוך) רופא מסר שאקח עוד יום אחד מונוגון ע"מ "לגדל " עוד קצת את הזקיקים הקטנים. שאלותי בבקשה: עפ"י בדיקת הדם פרוגסטרון גבוה ?ויכול לגרום לאיכות לא טובה של הביציות או אי כניסה להריון? 2. נתבקשתי במפעם הראשונה לקחת 36 שעות לפני השאיבה דקפפטיל, מה השוני לזריקה של אובריטל. הרבה תודות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חסוי
ד''ר דוד ישי01/11/2008הפרוגסטרון גבוה אבל לדעתי לא ברמה שתפגע בסיכויים. לעומת זאת רמת ה E2 מאד גבוהה. אני הייתי מאד מתלבט לגבי המשך הטיפול. ברמה כזאת של E2 , מתן של אוביטרל, מעלה מאד את הסיכון לגרוי יתר של השחלות. הסיכוי עדיין גבוה אבל קטן הרבה יותר עם מתן של דקפפטיל.
בכל מקרה, לדעת, אם עושים את השאיבה בכ"ז צריך לשקול מאד להקפיא את כל העוברים ולהחזיר אותם לאחר שהגרוי השחלתי יעבור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה בבקשה
חסוי01/11/2008לצערי אף פעם אין לי עוברים מוקפאים כי עוברים הטריים לא תמיד חלוקתם טובה וכו'.. לכן מחזירים לי את כולם טריים. אתמול עשיתי בדיקת דם E2 מעל 22000 , LH .2.8 , פרוגסטרן 8 .(פרוטוקול ארוך) רופא מסר שאקח עוד יום אחד מונוגון ע"מ "לגדל " עוד קצת את הזקיקים הקטנים. שאלותי בבקשה: עפ"י בדיקת הדם פרוגסטרון גבוה ?ויכול לגרום לאיכות לא טובה של הביציות או אי כניסה להריון? 2. נתבקשתי במפעם הראשונה לקחת 36 שעות לפני השאיבה דקפפטיל, מה השוני לזריקה של אובריטל. הרבה תודות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך -גירוי יתר
חסוי03/11/2008לאחר הגירוי היתר שתמיד אני נתונה, הוחלט 36 שעות לפני השאיבה שאקח דקפפטיל בפעם הראשונה E2 הגיעה למעלה מ- 20000 , לפני השאיבה רופא ראה כ- 15 זקיקים יפים (תמיד היו לי גם בעבר בשאיבות כ- 10 -15 ביציות). היום בבוקר בוצעה השאיבה, ושהתאוששתי נאמר לי ע"י הרופא שאין ביציות בכלל וכנראה זה בגלל הדקפפטיל, היתכן? זו תופעה מוכרת? כמובן הגבתי בבכי בדיכאון ועזבתי את בי"ח ללא טופס שיחרור. אשמח לקבל מעט אינפורמציה הייתכן שזה באמת בגל הדקפפטיל? הייתי בפורטוקול ארוך לקחתי טיפות סינרל. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חסוי
ד''ר דוד ישי03/11/2008אין טעם לתת דקפפטיל בפרוטוקול ארוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חסוי03/11/2008תודה על המענה. חושבת שהיה רשלנות מצד הרופא המטפל לתת לי דקפפטיל בטיפול ארוך. "סתם" הזרקתי זריקות שנמשכו זמן רב.
ד''ר דוד ישי03/11/2008הפרוגסטרון שמופרש מוקדם מדי אינו משפיע על העוברים. הוא משפיע לרעה על הרירית. האוביטרל הרבה יותר מסוכן מבחינת הסיכוי לפתח גרוי יתר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)