סיכוי להריון ברירית דקה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• סיכוי להריון ברירית דקה
    תאיר
    31/10/2008

23.10 - היו כ-11 זקיקים בין הגדלים 12-15 ועוד קטנים אסטרוגן היה 5900 רירית 6 (אבל תלת שכתבתית, סדירה ויפה) (פרוטוקול ארוך עם מנוגון בכמות 2 אמפולות). באותו יום הזרקתי כרגיל, ולמחרת 24.10 עדיין הזרקתי בשעה היעודה את הטיפול ובחצות אוביטרל. 26.10 - שאיבה. נשאבו סך הכל 19 ביציות (הרופא שאב גם את הזקיקים הקטנים בכדי למנוג גירוי יתר) מתוכן היו 8 בשלות ועוד 2 במצב הביניים שלא התפתחו. נעשה איקסי על חצי מהביציות (בגלל שזה ניסיון ראשון) והיו 3 הפריות מתוך 4 באיקסי, ו-2 הפריות מתוך 4 ברגיל. הבנתי שכל העוברים היו אחרי 48 שעות בעלי 4 תאים ורובם יפים וסימטרים. 28.10 - הוחזרו 2 עוברים מאיקסי (הם היו הכי יפים). התלבטנו אם להחזיר רק אחד, אבל בגלל הרירית (6) והגיל (35) הוחלט על שניים. לציין שהרירית המקסימלית שלי היא 8 (וגם זה בטבעי. טיפול הורמנלי כנראה לא מיטיב עם הרירית שלי) האם הרירית גדלה אחרי מתן האוביטרל/ביןץ/שאיבה? או שהרירית הקובעת לעניין הסיכוי להריון הינה זו שלפני מתן האוביטרל? כ"כ האם יש סיכוי שהרירית התעבתה עוד לפני מתן האוביטרל? האם והאם יש סיכוי סביר להריון או שהסיכוי נמוך? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיכוי להריון ברירית דקה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תאיר שלום

פרופ' שחר קול
    31/10/2008

סיכוי מצוין להריון. הרירית תקינה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - שאלה נוספת - גירוי יתר?

תאיר
    01/11/2008

כתמיכה לאחר השאיבה אני נוטלת פרוגינובה (2X2) ואנדומטרין (2X1) ביום ההחזרה (28.10) הזרקתי אוביטרל וגם אתמול חצי אמפולה. בשאיבה הרופא אמר ששאב את כל הזקיקים כולל הקטנים ((שלושה ימים לפני השאיבה אסטרוגן 5900, נשאבו 19 זקיקים) מאתמול בלילה יש לי קושי במתן שתן (יש שתן, אבל קשה לו לצאת ונראה לי שגם הכמות קטנה מהרגיל) אני ביום-יום לא שותה הרבה וגם בימים אלו קשה לי אבל אני משתדלת להכריח את עצמי לשתות. בנוסף, בשעות האחרונות החלו גם בחילות. האם ייתכן גירוי יתר למרות שנשאבו כל הזקיקים? או שהתחושות הן כתוצאה מההורמונים שאני נוטלת? מחר אני אמורה לעשות בדיקת דם לרמות תמיכה, האם כדאי בדקירה לבקש שיבדקו עוד דברים שיכולים לשלול/לאמת גירוי יתר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו