ביוץ או לא?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ביוץ או לא?
    שרון
    31/10/2008

בת 33 אחרי 3 הריונות ספונטניים שנקלטתי מהר מאוד. חצי שנה בלי גלולות. ב- 10.10 קיבלתי מחזור אחרי 28 יום בדיוק. באופן כללי מחזור סדיר. קניתי ערכות ביוץ בייתיות ורק ביום ה- 20 למחזור הבדיקה הראתה שני קווים, כלומר הביוץ עומד להגיע תוך 24 - 36 שעות. .ביום ה- 21, על פי הנחיית רופא הנשים שלי, עשיתי בדיקות דם ואלו התוצאות: progesterone 9/19 nmolL (follicular phase: 0.5 - 4.8) )luteal phase: 16.0 - 60.0) (post menopausal: 0 - 2.5) prolactin 122.8 mul (70.00 - 570 tsh 1.40 miuml (0.34 - 5.60 הרופא נשים שלי אמר לי שעל פי הבדיקות נראה שאין ביוץ...השאלה אם ספירת ימי המחזור שלי לא נכונה (היו לי 5 ימים של מחזור שהם רק הפרשות חומות דלילות ביותר ורק אח"כ התחיל דימום רציני), האם ניתן להסתמך על בדיקות הביוץ הבייתיות? זה ממש מטריד אותי. ואם אין ביוץ באותו חודש יתכן שזה משהו חד פעמי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביוץ או לא?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרון שלום

פרופ' שחר קול
    31/10/2008

כנראה שהיה ביוץ מאוחר.
    מציע לחזור על בדיקת הפרוגסטרון כשבוע לאחר מועד הביוץ נמשוער על סמך הבדיקה הביתית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו