אחרי החזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אחרי החזרה
    דלית
    10/07/2007

שלום רב,
    אחרי טיפול הפריה. החזירו לי עובר אחד (טרי).
    1. אחרי ההחזרה הקודמת (התמיכה הייתה אנדומטרין ופרוגינובה, גם כעת התמיכה היא כזאת), אחרי שבוע ביקשו ממני לעלות את המינון של האנדומטרין מ-2 ל-3. ועכשיו ישר אמרו לי לקחת 3 ואחרי שבוע מההחזרה אני צריכה לעשות ב.דם לפרוגסטרון.האם כמות הנרות בסדר ?
    2. האם זה משנה אם ההפרשים בין לקיחת הנרות לא זהים (בבוקר 7:30 אחרי זה 17:00-17:30 ובערב בסביבות 21:00) ?
    3. בעת החזרת העובר, שלפוחית השתן לא הייתה מלאה ובקושי ראו באולט' את הרחם ובנוסף היה צורך לתפוס את הרחם עם מכשיר והקטטר נכנס עד הסוף ו"נגע" ברחם או בדפנותיו (כך הסבירו לי באותו רגע של כאב) - האם זה עלול פוגע באיזשהוא אופן ברירית הרחם?
    המון תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי החזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום דלית

ד''ר דוד ישי
    10/07/2007

המינון של האנדומטרין טוב. למרות שההפרשים לא אחידים , נראה לי שצורת הלקיחה שלך בסדר.
    אפשר להחזיר עוברים גם ללא אולטרסאונד . והנגיעה בדופן הרחם שכיחה גם כשמשתמשים באולטרסאונד . אם כתוצאה מכך יש פגיעה בסיכויים היא קטנה.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

דלית
    10/07/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו