הורמונים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הורמונים
    02/11/2008

שלום, אני במעקב לקראת ביוץ (מחזור טבעי). ביום שלישי שעבר ה-E2 היה 306 והפרוג' 1.5 ביום חמישי שעבר ה-E2 היה 316 והפרוג' 2 והיום ה-E2 הוא 255 והפרוג' 1.6. (יום 14 למחזור) למה ה-E2 ירד? זה אף פעם לא קרה לי שה-E2 פתאום ירד אחרי שהוא התחיל במגמת עליה לקראת ביוץ (לא במחזורים טבעיים ולא במחזורים עם הורמונים). אני אציין (אני לא יודעת אם זה חשוב) אבל אני כבר 3 חודשים ללא הורמונים בכלל כניסיון לנקות את הגוף לקראת החזרת מוקפאים במחזור טבעי/IVF טבעי. בחודשיים האחרונים הכל התקדם בסדר והיה ביוץ. והחודש פתאום זה משתבש (דבר שאף פעם לא קרה). מה הסיבות שיכולות להיות לזה? האם יכול להיות שפתאום הגוף שלי התחיל להשתבש למרות שבחיים זה לא קרה? האם הגוף אמור לחזור לעצמו? אני די לחוצה....תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורמונים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ח

ד''ר דוד ישי
    02/11/2008

אין לי כמובן הסבר לשיבוש. הדבר היחידי שאני יכול להגיד שזו תופעה לא נדירה והיא שכיחה יותר סביב טיפולי פוריות בגלל התרופות ובגלל המתח הנפשי שבו נמצאות המטופלות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו