כניסה להריון מזרע של בעלי ללא קיום

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כניסה להריון מזרע של בעלי ללא קיום
    אורית
    02/11/2008

שלום, יש לי שאלה ובעיה שתראה קצת מוזרה.. לי ולבעלי אין שום בעית פוריות (כנראה, שהרי יש לנו ילד שהבאנו לעולם בצורה טבעית לפני 4 שנים). מאז הלידה הפסקנו כמעט בכלל מקיום יחסי המין ובשנתיים האחרונות לחלוטין. לאחרונה התחלנו לחשוב על הבאת ילד נוסף אך נוכחנו לדעת כי בעלי איננו מסוגל להגיע לאורגזמה אאיתי ואפילו זיקפה היא די בעייתית להשיג. די ברור לי כי מצטרך לעבוד על הקשר המיני שלנו ולשקו אך כרגע אני בלחץ רב כי אני מתקרבת לגיל 38 וברור לי שזה ייקח זמן. שאלתי היא, האם נוכל לעבור טיפול כלשהו? אין לי מושג על טיפולי פוריות למיניהם ועל התהליך שעוברות נשים שמעוניינות בתרומת זרע. נראה לי כי בעלי יוכל להוציא את הזרע אך אלו טיפולים קופת החולים מספקת על מנת ליצור הריון מהשרע שלו והביצית שלי (שכאמור הם כנראה תקינים..). אני רוצה להדגיש כי ניסינו במשך תקופת מה לקיים יחסי מין על מנת להכנס להריון אך בעלי בכולם לא הצליח לשפוך את הזרע . תודה רבה, אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום אורית

ד''ר דוד ישי
    02/11/2008

אתם צריכים לפנות למרפאת פוריות. אני משוכנע ששם יוכלו לעזור לכם בדרך כזו או אחרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו