מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רוצה להביןחסויה02/11/2008
משום מה מאז שאני מנסה להכנס להריון יש לי דימומים מיד לאחר ביוץ שממשיכים עד המחזור לפני כן היו 4-6 ימים לפני מחזור דימומים.( אני מנסה כמעט שנה) למרות שבדיקת הפרוגסטרון כשבוע לאחר ביוץ היתה תקינה למעלה מ 60 קיבלתי מהרופא קרינון. בחודש הראשון עזר לא היו בכלל דימומים אבל גם לא הריון. בחודש השני היה לי ביוץ ביום ה 12 בבוקר ( ביצעתי אוללטרסאונד ביום 10 היה 15 ממ וביום ה 12 בבוקר אולטרסאונד כבר לא היתה ביצית בשחלה) בערב של היום ה 12 כבר התחילו דימומים למחרת בבוקר יום 13 לקחתי את הקרינון לאחר כיומים נפסקו הדימומים אך הופיעו שוב לאחר מספר ימים גושי קריינוןן שחורים. שאלתי... מדוע לאחר הביוץ מתחילים לי כאבי בטן ומתחיל דימום... האם בעיית פרוגסטרון ? והייתי צריכה לקחת את הקרינון בבוקר של יום 12 ולא לחכות לבוקר של היום ה 13 ? או שמה מדובר בבעית אסטרוגן?? האם יתכן שזה בגלל שכל תהליך הביוץ קורה אצלי מאוד מהר?? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסויה שלום
פרופ' שחר קול03/11/2008יש לשלול בעייה בחלל הרחם העלולה לגרום לדימומים.
למשל ע"י היסטרוסקופיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע??
חסויה16/11/2008ביצעתי היסטרוסקופיה - תקינה. החודש שוב מיד לאחר ביוץ כאבים כמו כאבי מחזור... מעט דמם לאחר קרינון אין דימום... מה הסיבה לדמם וכאבם אחרי ביוץ?? האם בעית אסטרוגן??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול17/11/2008אם נישללה בעייה אנאטומית, ולא נמצאה חריגה בבדיקות הורמונאליות, הרי הסיבה אינה ברורה.
אפשר לנסות ולהגבר על הדימום ע"י מתן הורמונים לתמיכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)