איקקלומין

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• איקקלומין
    אירנה
    03/11/2008

שלום , אני במחזור שני עם איקקלומין- פעם ראשונה לקחתי איקקלומין 2 כדורים X5 ולא הגיע מחזור וגם לא הריון לצערי הרב. רופא אמר שכנראה לא היה ביוץ ועשה לי בדיקות הורמונליות אבל לא ביום 3 למחזור אלא כשעדיין היה איחור במחזור אמר שהכל תקין ואין כל כך בעיה של פוליציסטיות- זאת אומרת רק טסטוסטרון היה 3 הגבול עליון זה היה 2.6 לכן הוא אמר שזה לא גבוהה מאוד. הוא נתן לי אוטרוגסטן ואז כשהגיע מחזור ביום 5 התחלתי לקחת איקקלומין הוא אמר לי לקחת כדור 1 ביום! אתמול היה לי 13 יום אחרי מחזור והוא אמר שיש לי זקיק אחד גדול שזה טוב הוא אמר וזה אומר שכנראה היום יהיה לי ביוץ ולקיים יחסי מין יום כן יום לא. מה זה אומר זקיק גדול? אם יש כבר זקיק גדול כמו שהוא אומר האם זה אומר שבטוח יהיה לי ביוץ? האם זה יהיה היום ? הוא אמר לי לא לבוא יותר למעקב כי כבר הוא רואה זקיק גדול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איקקלומין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיגל שלום

פרופ' שחר קול
    03/11/2008

יש לשקול תיעוד הביוץ ע"י בדיקת דם לפרוגסטרון כשבוע לאחר המועד המשוער לביוץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו