FSH גבוה והפריה חוץ גופית

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• FSH גבוה והפריה חוץ גופית
    נוני
    03/11/2008

שלום, אני בת 40 עם ילדה בת שנתיים שנולדה בהריון ספונטני ללא בעיות. מזה מספר חודשים מטופלת במרפאת פוריות, עד כה שתי הזרעות, אחת בסיוע אוביטרל ואחת ללא. ערכי FSH בימים 2-3 למחזורים האחרונים : 12.6, 7.5, 11.8, 19.4, כאשר E-2 נע בין 110-173. ביום ה- 2 למחזור האחרון ערך FSH 5.1 ו- E-2 264. הוחלט לבצע הזרעה בשילוב של זריקות Gonal החל מהיום ה- 3. צילום רחם שעברתי תקין. נאמר לי שעם ערכים כאלו יתכן שלא אוכל להגיע להפריה חוץ גופית. בכל מקרה מאחר שמדובר במרפאה של שירותי בריאות כללית, אני מחוייבים לעבור לפחות 2 טיפולים בהורמונים בטרם נוכל לעבור להפריה חוץ גופית. שאלתי עד כמה המצב "בהול"? והאם ניתן ומומלץ לנסות לבצע הפריה חוץ גופית באופן פרטי, לאור הנתונים על הרזרבה השחלתית. אודה לתשובתכם, נוני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    FSH גבוה והפריה חוץ גופית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום נוני

ד''ר דוד ישי
    03/11/2008

המצב בהחלט בעייתי. אבל, אני לא בטוח שIVF יתן סיכויים טובים יותר מאשר מחזור טבעי עם הזרעה. האפשרות לעשות IVF דרך המושלם קיימת וזמינה אם הרופא שלך יחשוב שהטיפול הזה יגדיל את הסיכויים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו