לפני שאיבה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לפני שאיבה
    לילך
    03/11/2008

שלום ד"ר מצטערת מראש על אורך השאלה ומודה לך על התשובות: היום, יום שני עברתי שאיבה. יש לי כמה שאלות נוגע לזה: 1.הפעם האחרונה שקיימנו יחסים הייתה במוצ"ש כיוון שנאמצר לי כי כדאי לחדש את תאי הזרע. האם יש בכך סיכון כלשהו? מהי ההמלצה לגבי המנעות לפני שאיבה ובכלל במהלך כל הטיפול? ומה הסיבה לכך? 2. לאחר השאיבה החלו לי כאבים בבטן בעיקר בתנועה, באזור הרחם ובמהלך כל היום. ממה יכול לנבוע? האם אפשר בכל זאת לחזור לתפקוד רגיל (עבודה וכו') או שיש צורך במעקב? 3. נאמר לנו שבוצעה מיקרומניפולציה לכל הביציות שנשאבו. ככל הידוע לנו אין לבעלי בעית זרע (עשינו כמה פעמים בדיקות והזרעות). האם יתכן שדווקא היום הזרע לא היה איכותי במיוחד? ובמידה ויהיה טיפול נוסף שוב יהיה צורך במיקרומניפולציה? 4. איך אפשר לדעת שהכל בסדר בביצית (מעטפת קשה, סדוקה, פגם גנטי כלשהו)?( עד היום הוגדרנו כאי פריון לא מוסבר) תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפני שאיבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לילך שלום

פרופ' שחר קול
    04/11/2008

1. זה בסדר. ההמלצה נובעת מחשש בגלל שחלות גדולות ורגישות.
    2. כאב בטן קל הוא נורמלי לאחר שאיבה.
    3. יש לברר איכות הזרע עם המעבדה.
    4. מבחן התוצאה: אם יהיה הריון תקין - הכל בסדר...אם לא - לברר כל הנתונים עם הרופא המטפל: מה עלה בגורלם של כל ביצית וכל עובר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו