מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לד"ר ישי היקרלימונית04/11/2008
ד"ר ישי ערב טוב, לצערי ולאכזבתי הרבה נתבשרתי היום שהטיפול לא הצליח. התוצאות: הערה ערכי נורמה יחידות תוצאה שם בדיקה 1 11.6- 1.1 IU/L <0.3 LH 1500- 0 pmol/L 167 ESTRADIOL (E-2) 2 76.0- 19.0 nmol/L >127 PROGESTERONE - IU/L 4 BETA-HCG 1. יש לי שני מוקפאים, ורציתי לשאול האם בגלל גילי המבוגר (42.6) עדיף קודם לנסות להרות מהם, או שכך אפסיד זמן יקר לנסות להשיג יותר הפריות ועוברים, שיתנו לי סיכויים גדולים יותר לטיפולים עתידיים? 2. כמו כן, ברצוני לשאול האם לטיפול של החזרת מוקפאים גם אז יש לחכות חודש אחד לפני הטיפול, או שאפשר במחזור הקרוב להתחיל? (ואם תוכל, תרחיב לי קצת לגבי זמן הטיפול הדרוש למחזור מוקפאים). 3. עדיין לא הגיע מחזור. עד מתי לחכות בשביל לעשות משהו בנדון, והאם גם לרופא המשפחה מותר לרשום לי דופסטון? 4. אני גם מודאגת קצת מלפקשש שוב את האישור מהועדה, שכן הצלחתי לקבוע אליך תור רק ל-25/11/08, כך שבמידה ואקבל מחזור עכשיו, אז זה ממש צפוף למחזור הבא, ואולי לא אספיק לקבל אישור לטיפול. 5. רציתי לשאול בהקשר לבדיקת הדם, האם הערכים האחרים הם בסדר הפעם? בתודה מראש, וערב טוב, לימונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי, עוד שאלה
לימונית04/11/2008רציתי לשאול האם לאור הנסיונות האחרונים כדאי לי לבצע בדיקות נוספות לבירור בעיית אי הפריון, כמו היסטרוסקופיה או לפרוסקופיה? שוב תודה, לימונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון לתגובה קודמת
לימונית05/11/2008לפני כמה ימים כתבתי שיש לי "דימום', אבל הסקתי מהר מדיי מסקנות, בסה"כ היה מדובר בכך שבעת ניגוב לאחר שתן היה היה צבע מעט אדמדם על הנייר. בשום אופן לא היה דימום במובן המקובל. אני מרגישה צורך להסביר, כי אחרת זה יראה מגוכך שאני מדווחת פתאום שעוד לא הגיע מחזור. דרך אגב, בפעמים הקודמות שלא היה היריון, היה מצויין על בדיקת הדם "קטן מ-3" והפעם כתוב: IU/L 4 BETA-HCG - האם זה לא אומר שיש סיכוי כלשהו? עניין נוסף, יש לי מעין "גוש" מוזר באזור ההזרקה בישבן, אבל אחות במרפאה בקהילה שביקשתי ממנה להרגיש את זה, אמרה שזה לא נראה לה כמו המטומה. זה לא עגול ודיי נוקשה. האם נראה לך שזה יכול בכל זאת להיות המטומה? זה כולל כאבים באזור, וזה התחיל להציק לפני מספר ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
ד''ר דוד ישי05/11/2008תתקשרי אלי מחר בסביבות 1300
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)