לא ישנה בלילות מרוב פחד!!!!

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לא ישנה בלילות מרוב פחד!!!!
    יעלוש
    05/11/2008

התחלתי בטיפול ivf שבוע הבא אני צריכה לעבור שאיבה ואני נורא נורא פוחדת מההרדמה רציתי לדעת האם זה הרדמה מלאה או שזה הרדמה עם טישטוש?רציתי לדעת מה הסיכוניים?ולכמה זמן מורדמים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא ישנה בלילות מרוב פחד!!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליעלוש

חסויה
    05/11/2008

אין לך ממה לפחד, באמת שלא! גם אני נורא חששתי. לפני 6 ימים עברתי שאיבה ראשונה ולא הרגשתי כלום. ההרדמה קצרה מאוד, כ 20- דקות. והסיכונים נמוכים ביותר.ההתאוששות מהירה גם כן, ואם חשים כאבים מקבלים אופטלגין. תוך שעה או שעתיים כבר משתחררים. בקיצור, השד לא נורא בכלל. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תדאגי

טל
    05/11/2008

את נרדמת במהירות וברכות, לא מרגישה כלום ומתעוררת שוב כאילו חלפה לה רק שנייה והנה את אחרי. הפחד שלך מפני זה הרבה יותר גרוע אלפי מונים מהפרוצדורה. שתהיה לך הצלחה רבה !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מרגישים כלום

חסוי
    05/11/2008

לצערי אני עברתי זאת לפחות 7 פעמים, לא הרגשתי כלום, ועוד משהו אחרי 4 שעות חזרתי לעבודה כמו "גדולה". אחרי שתתעוררי ממליצה בכל מקרה לבקש אופטלגין. שיהיה בהצלחה, ואין ממה לחשוש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פחד....

פרופ' שחר קול
    05/11/2008

ההרדמה מלאה, קצרה, נעימה, בטוחה...
    אין מקום לחשוש!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו