הריון וודאי....

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הריון וודאי....
    חוששת....
    05/11/2008

לד"ר שחר קול, רציתי לומר לך תודה - על התשובות המהירות והמרגיעות . באמת חששתי כי לא ידעתי מה משמעות התוצאה, לאחר מספר ימים עשיתי בדיקה ביתית נוספת והיא היתה חיובית. ולהמלצתך עשיתי בדיקת דם והתוצאה היא : 2919.3 mIU , בדקתי בספר ההריון וכתוב בו שהערכים בהריון הם 500 -6000 בין השבועות 5-6. אני בהריון !!!! אני לא מאמינה, אחרי כמעט שנתיים של נסיונות ,ושנה של זריקות ובדיקות.... בנות שקוראות את ההודעה הזאת, אל תתיאשו, בסוף זה יקרה. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון וודאי....

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעודדת

תותי
    05/11/2008

תודה אין כמוך אני צריכה כל עידוד וזה ממש תענוג שיהיה הריון בריא וקל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר קול - אתה צודק

קרן
    05/11/2008

אך לאחר שנה של נסיונות ואכזבות...זה קשה... הלחץ כבר קיים מאד..וגם הפחד שהגוף לא בסדר... עם זאת, אמנם" צריך, - אך תוך כדי תמיד נהנים. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיהיה במזל...

פרופ' שחר קול
    05/11/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו