לד"ר ישי שלום, בקשר לדיקור סיני

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לד"ר ישי שלום, בקשר לדיקור סיני
    מירי
    06/11/2008

בת 40 רוצה להכנס להריון מתרומת זרע (עברתי פעמיים הזרעות ומחכה ללפרוסקופיה בעקבות חצוצרה עם הדבקויות), השאלה היא: גם אני וגם חברתי עושות דיקור סיני ההבדל הוא בכך שאצלה אמרו לעשות את הדיקור לאחר הזרעה ובמשך השבועיים של ההתעברות ואצלי אמרו לעשות את הדיקור כהכנה להריון ולכן לפני ההזרעות, איזה מהתהליכים הוא נכון????????? או שבעצם ישנם כמה סוגים של דיקור או יותר נכון שיטות????????? תודה מראש על ההתייחסות דרך אגב את אותה שיטה קיבלתי גם ברפלקסולוגיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתעניינת

שרית
    07/11/2008

אני גם מעוניינת לברר על דיקור סיני, איפה את עושה את זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני עושה במכבי טבעי קריון

מירי
    07/11/2008

בקרית ביאליק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום מירי

ד''ר דוד ישי
    08/11/2008

אני חושב שהלווי של הטיפול המשלים צריך להיעשות במקביל ולאורך כל טיפול , מהתחלה ועד בדיקת ההריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מודה לך מאד על התשובה

מירי
    08/11/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו