בעית רירית...דחוף!

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בעית רירית...דחוף!
    שפרה
    06/11/2008

בעבר ניסו עלי 2 מחזורי אסטרופם שעיבו את הרירית ל-7,שזה די נמוך. בגלל שלא היו מרוצים,ניסינו מחזור טבעי,היום יום 14 נצפה זקיק גודל 14 ורירית 6... בדרך כלל בטבעי אני מבייצת מאוחר-יום 17-18. 1.האם עד יום ראשון יש סיכוי שזה ישתנה ויגדל פלאים?...(יום ראשון יהיה יום17) 2.מה הסיבה שהתפתחה אצלי בעיית רירית דקה שלא הייתה קיימת בעבר? האם שאיבה/תרופות יכול לגרום לזה?... 3.במה יטפלו בי חודש הבא? הרי שאסטרופם לא עובד... יש לציין שבשאיבה שטופלתי בגונל אף הייתה רירית מצויינת-אולי רק עם הורמונים חזקים זה עובד אצלי? תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעית רירית...דחוף!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום שפרה

ד''ר דוד ישי
    07/11/2008

יש אפשרות שבימים הבאים תתעבה הרירית ותגיע לעובי גדול יותר.
    אני לא יכול לדעת מה הסיבה אצלך. אבל אם הרירית במחזור טיפול עבה יותר, יתכן שמדובר בתכשיר עצמו ושתגיבי טוב יותר לתכשיר אחר ( למשל אסטרוגן שנספג דרך העור ) .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה דוקטור ושאלה נוספת

יעל
    07/11/2008

האם הינך מכיר כדורים טבעיים בשם מסטיק תימני ושמן נר הלילה ,שניהם כדורים לעיבוי הרירית וחיזוק הרחם-האם אתה מכיר? יש לך דיעה על כך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום יעלי

ד''ר דוד ישי
    07/11/2008

שמעתי. אין מספיק מידע עליהם ולכן אין לי דעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו