חדשה בעסק עם תהיות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• חדשה בעסק עם תהיות
    שירת אהבה
    11/07/2007

בת 31, נשואה +2. ילד ראשון מנישואים ראשונים, ילד שני מהנוכחיים , מחזור סדיר כמו שעון. מגיל 16 עם תת פעילות של בלוטת התריס אך מאוזנת יפה עם 100 מק"ג אלטרוקסין ליום. בשנים האחרונות סדרה של מחלות אוטואימוניות ( דלקת בעצב הראייה, איבחון פיברומיאלגיה ועוד...)בשנה האחרונה הצטרפו גם גלי חום, הזעה ושיעור יתר בנוסף לכאבי עצמות חזקים, האנדוקרינולוגית שלי המליצה על עריכת בדיקות הורמונאליות. התוצאה: fsh-15.1 e2-25 . הלכתי עם התוצאות לרופא נשים של הקופה שהמליץ לתת לשחלות " מכה " של הורמונים כדי לעורר אותן.
    פניתי לחוות דעת שנייה אצל מומחה ( מנהל מיון נשים בביה"ח גדול ) שהמליץ לחזור על פרופיל הורמונאלי שוב, ובינתיים לנסות ולהרות ספונטאני . שאלותיי:
    1. האם תוצאת הfsh היא סופית , הבנתי שיש תנודתיות, או האם בעצם היא מבשרת על כניסה ל"עולם " הרזרבה השחלתית הנמוכה?
    2. האם אין סכנה להרות בצורה טבעית עם איכות ביציות שהן למעשה האחרונות שלי, או במלים אחרות האם אין חשש לביציות " פגומות " ולמומים בעוברים? האם הגוף ידחה הריון כזה?
    3. הבנתי שקופ"ח כללית לא ממנת טיפולים למי שיש לה שני ילדים, האם גם אם הילד הראשון הוא לא מאותו אב?
    4. אילו פרוצדורות מומלצות במקרה כמו שלי?
    תודה על התשובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חדשה בעסק עם תהיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום

ד''ר דוד ישי
    11/07/2007

ראשית הקופות מממנות עד שני ילדים לבני הזוג הנוכחיים . כך שמגיע לך מימון.
    צריך לחזור על ה FSH. גם אם את נכנסת בגיל מוקדם למנופאוזה יש תקופת מעבר של עליות וירידות
    ביציות באיכות לא טובה אינן מופרות או יוצרות עובר פגום שנופל . הן אינן קשורות ליותר מומים.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו