לד"ר ישי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לד"ר ישי
    לימונית
    08/11/2008

ד"ר ישי שבת שלום, לאחר שיחת הטלפון איתך הייתי מודאגת קצת מעניין האישור לטיפול החדש וכשהתקשרתי למחלקה התברר לי שדיברת איתם וגם שיש לי תוכנית ושהוגשה בקשה לאישור, ולכן לא אטריד אותך בטלפון. בינתיים, נראה לי הפעם שאני באמת בתחילתו של מחזור (אם זה לא שוב יתעתע כי זה עדיין משהו מאוד דל), שהתחיל היום (שבת). אני מתכוונת להגיע מחר למחלקה לקחת את התכנית, והדאגה שלי כרגע היא האם בכלל ימכרו לי את התרופות (שאני לא יודעת איזה הן) ללא שיש אישור? (שכן, אני צריכה להתחיל לפי הידוע לי ביום שני את הטיפול (החזרת העוברים הקודמת היתה ביום השלישי לשאיבה, אז אני מניחה שזה נקרא שהעוברים המוקפאים הם בני שלושה ימים), ולכן כך זה יוצא, לפני שיהיה אישור מהועדה). מה אתה חושב? האם תהיה בעיה עם זה? (בד"כ הרוקח מבקש גם את הפרוטוקול, וגם יש להם אישור במחשב). ובנוסף, האם יש לך מידע פחות או יותר לגבי מחירי התרופות לתמיכת הרירית (כי אני חייבת להתארגן עם מזומן)? (כלומר כמה עולה קופסה, וכמה היא מכילה?) בהמון המון תודות ושבת שלום, לימונית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר ישי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום

ד''ר דוד ישי
    08/11/2008

התרופות אינן דורשות אישור ועדה והן במחיר של תרופה רגילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך המהירה.

לימונית
    08/11/2008

הרגעת אותי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו