הפלות חוזרות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הפלות חוזרות
    גל
    04/03/2007

שלום רב
    הנני מטופלת IVF מזה כ-6 שנים שמתוכם יש לי ילדה כבת 4 . לפני שנה וחצי חזרתי לטיפולים ומאז הנני נכנסת להריון לזמן קצר מאוד זאת אומרת שלאחר בדיקת דם הנני מתבסרת שאני בהריון ולאחר כ- 5 ימים אני עוברת הפלה טבעית , יש לציין שעם הילדה הראשונה נכנסתי להריון כבר בפעם הראשונה ללא בעיות , יש לציין כי עברתי מספר רב של בדיקות כתוצאה מההפלות החוזרות ובכולם התוצאות היו בסדר (היסטרוסקופיה, בדיקת דם לקרישת דם). מדוע ההריונות אצלי לא מחזיקים מעמד , האם ניתן לעשות משהו כדי שכן יחזיקו מעמד, האם קשור לכך כי אחרי כ- 3 ימי מנוחה לאחר ההחזרת העוברים לרחם הנני חוזרת לעבודה במשרד בקומה שלישית שאין בו מעלית ומה ניתן בכלל לעשות עוד כי אינני רוצה להתייאש עדיין
    לתשובתכם המהיר אודה, וחג פורים שמח.

גל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפלות חוזרות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום גל

ד''ר חורי סאמר
    08/03/2007

קשה לי לענות לך פה על בעיה כה מורכבת מה עוד שחסרים לי פרטים נוספים - עליך להתייעץ עם המטולוג ורופא הפריון
    לגבי חזרה לעבודה אחרי 3 ימים מהשתלת העוברים ---- אין לזה קשר רוב העבודות היום מראות שאפילו 3 הימים האלה מיותרים ואינם תורמים להצלחת התהליך
    בהצלחה ולא להתיאש יש עוד מה לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו