מבולבלת...

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מבולבלת...
    לחוצה
    09/11/2008

שלום רב, ב-29/10/08 התחלתי להזריק "דקא" (1מ"ל ביום) לפרוטוקול ארוך... ב-06/11/08 התחלתי להזריק מונופור (3 אמפולות) לגירוי שחלות... עד כמה שאני הבנתי תהליך "הדיכוי" אמור להימשך כשבועיים ורק אח"כ מתחילים את המונופור וזה לא מה שקורה ... האם זה תקין?? והאם הזרת המונופור היא כ10 ימים ואז השאיבה??? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום קישקשתא

ד''ר דוד ישי
    09/11/2008

זה נראה לי כמו אחת הוריאציות של הפרוטוקול הקצר. בד"כ, שאיבת הביציות היא אכן אחרי 7-10 ימי הזרקה של מנופור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יותר מבולבלת!!!!!

לחוצה
    10/11/2008

לפי כל המאמרים שקראתי באינטרנט הדיכוי אמור להימשך כשבועיים... האם לפי הנתונים אני יכולה להבין שעשיתי פרוטוקול קצר??? האם גם בפרוטוקול קצר לוקחים "דקא"??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום קישקשתא

ד''ר דוד ישי
    10/11/2008

תקראי על הפרוטוקול הקצר הקלאסי. הוא מתחיל בדיכוי ומיד אח"כ עם גרוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו