פרוגסטרון נמוך

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פרוגסטרון נמוך
    חסויה
    09/11/2008

שלום דוקטור! אני שבוע אחרי החזרת עובר. היום עשיתי בדיקת פרוגסטרון והוא נורא נמוך, 11.60. איך זה יתכן? אני עד עכשיו הייתי בודקת פרוגסטרון ביום ה-21 והוא תמיד היה מעל 80 ללא שום טיפול תרופתי! איך עכשיו, לאחר הפריה הפרוגסטרון כזה נמוך? מקבלת אנדומטרין פעמיים ביום, אבל מהיום 3 פעמים ביום. האם זה אומר שזה אבוד?זאת ההפריה הראשונה שלי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרוגסטרון נמוך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום

ד''ר דוד ישי
    09/11/2008

אני בעד שתוסיפי זריקה של אמפולה של גסטון ליום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, שאלה נוספת

חסויה
    10/11/2008

אני אבקש מהרופא תמיכה של גסטון במקום נרות. אבל זה לא מאוחר מידי כבר? ביום שישי יש לי בטא...האם עדיין יש סיכוי להריון עם פרוגסטרון כזה נמוך? (11.60 שבוע אחרי שאיבה)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון-פרוגסטרון 11.60...

חסויה
    10/11/2008

שבוע לאחר החזרה, ולא שאיבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום בבקשה תשני את השם שלך

ד''ר דוד ישי
    10/11/2008

יתכן שזה מאוחר אבל שוה לנסות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו