האם מוקדם מידי לדאוג

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• האם מוקדם מידי לדאוג
    מירי
    09/11/2008

לפני שלושה חודשים התחתנתי בפעם השניה אני בת 26 ביום חמישי והלוואי והמתנה שאקבל זה הריון לפניי שלוש שנים וחצי ההיתי נשואה לבעל שלי היה בעיות נורא קשות בזרע שחייבו הפריות מבחנה אני בגיל 22 עוברת 3 הפריות שבאחת מהן היה גירוי יתר ואישפוז את המסכת יסורים הזו עברתי לבד הבעל שלי לא הגיע אפילו לבקר אותי בטיפולים או באישפוזים ובנוסף היה משפיל אותי ומרים עלי יד שלטענתו נבעה מתיסכול באותו שנה החלטתי להתגרש ואולי הילדים לא הגיעו כי משמיים כניראה הוא כלל לא היה גורלי במשך שנה יצאתע עם אדם שאני מודה לבורא עולם יום יום ששלח אליי אותו אדם דואג רגיש שממלא בי את כל מה שהיה חסר לפני שנה הוא הציע לי נישואים על העוגת יום הולדת ולצערי אבא שלי לאחר יומיים עבר אירוע מוחי ועד היום הוא מונשם אך בחודש האחרון הוא בהכרה ומתקשר על ידי סימנים אבא שלי לא היה בחתונה לצערי והדבר שהכי ישמח אותו בעולם זה נכד אני הבכורה וכל יום שהוא בחיים אני אומרת תודה לפני חודש וחצי עברתי צינטור חצוצרות לאחר שבצילום רחם זיהו חסימה הצינטור הצליח אבל גילו גם שחלות פולצסטיות טופלתי החודש באיקקלומין היה לי זקיק 18 ו21 קיבלתי אוביטרל ב 29/10רירית 8 תלת שיכבתי אני אמורה לקבל ב 12/11 והיום לא התאפקתי ועשיתי ביקת הריון ביתית ויצא שלילי האם יש לי עוד סיכוי? האם עשיתי את הבדיקה מוקדם מידי? אני כבר מתה לחבוק תינוק זה מתסכל אותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם מוקדם מידי לדאוג

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום מירי

ד''ר דוד ישי
    10/11/2008

אני חושב שעשית את הבדיקה מעט מוקדם מדי. אבל גם אם לא יהיה הריון אל תתיאשי ואל תלחיצי את עצמך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו