מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם מוקדם מידי לדאוגמירי09/11/2008
לפני שלושה חודשים התחתנתי בפעם השניה אני בת 26 ביום חמישי והלוואי והמתנה שאקבל זה הריון לפניי שלוש שנים וחצי ההיתי נשואה לבעל שלי היה בעיות נורא קשות בזרע שחייבו הפריות מבחנה אני בגיל 22 עוברת 3 הפריות שבאחת מהן היה גירוי יתר ואישפוז את המסכת יסורים הזו עברתי לבד הבעל שלי לא הגיע אפילו לבקר אותי בטיפולים או באישפוזים ובנוסף היה משפיל אותי ומרים עלי יד שלטענתו נבעה מתיסכול באותו שנה החלטתי להתגרש ואולי הילדים לא הגיעו כי משמיים כניראה הוא כלל לא היה גורלי במשך שנה יצאתע עם אדם שאני מודה לבורא עולם יום יום ששלח אליי אותו אדם דואג רגיש שממלא בי את כל מה שהיה חסר לפני שנה הוא הציע לי נישואים על העוגת יום הולדת ולצערי אבא שלי לאחר יומיים עבר אירוע מוחי ועד היום הוא מונשם אך בחודש האחרון הוא בהכרה ומתקשר על ידי סימנים אבא שלי לא היה בחתונה לצערי והדבר שהכי ישמח אותו בעולם זה נכד אני הבכורה וכל יום שהוא בחיים אני אומרת תודה לפני חודש וחצי עברתי צינטור חצוצרות לאחר שבצילום רחם זיהו חסימה הצינטור הצליח אבל גילו גם שחלות פולצסטיות טופלתי החודש באיקקלומין היה לי זקיק 18 ו21 קיבלתי אוביטרל ב 29/10רירית 8 תלת שיכבתי אני אמורה לקבל ב 12/11 והיום לא התאפקתי ועשיתי ביקת הריון ביתית ויצא שלילי האם יש לי עוד סיכוי? האם עשיתי את הבדיקה מוקדם מידי? אני כבר מתה לחבוק תינוק זה מתסכל אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מירי
ד''ר דוד ישי10/11/2008אני חושב שעשית את הבדיקה מעט מוקדם מדי. אבל גם אם לא יהיה הריון אל תתיאשי ואל תלחיצי את עצמך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)