מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ד"ר ערב טוב-שאלהיעל09/11/2008
אני כרגע במחזור טבעי לקראת קפואים (לאחר שאסטרופם לא הגדיל לי את הרירית-הלכנו על טבעי.) היום,יום 17 למחזור ,הייתה רירית 8.3 והזקיק שהיה לפני 4 ימים גודל 14,נעלם-משערים שהיה ביוץ. לפי בדיקת הדם היום נאמר לי שלא פיספסתי ושאפשר לעשות החזרה החודש או ביום שלישי או בחמישי (לא ברור אם יגדלו אותם עדיין),שאלותיי: 1.הרופא נתן לי לפני התהליך מרשם לאוביטרל ואמר שאני יצטרך לקחת אותו יומיים לםני ההחזרה. היום אחרי הבדיקת דם מסרו לי שהגוף עושה את התהליך לבד ואין צורך באוביטרל.האם הגיוני? מדוע לא לתת בכל מקרה ולחזק את הביוץ? 2.התחלתי אוטרוגסטן 800 ליום,לקראת ההחזרה.על אסטרופם אמרו שיודיעו לי ביום ההחזרה. אם האסטרופם לא עשה לי טוב לפני חודש ולא עיבה לי את הרירית ואף הוריד אותה מעבר לטבעי-איזה תועלת יש לו עכשיו? האם לא יכול לעשות נזק ?! 3.אם בייצתי אתמול/היום וההחזרה תהיה רק ביום חמישי-מה שומר על הרירית גבוהה לקראת העוברים אם אני לא לוקחת אסטרופם? תודה מראש וסליחה על האורך-תשובותיכם מצילות אותי מאי שפיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שמחה
ד''ר דוד ישי11/11/2008רירית של 8.3 היא רירית טובה ואין צורך לעבות אותה יותר ולא צריך "לשמור" עליה עבה. האסטרוגן הטבעי שעיבה אותה "ישמור" עליה.
האוביטרל אינו "מחזק" את הביוץ. הוא גורם לו, במצב שבו אנחנו רוצים לתזמן אותו בעצמנו. לכן אם היה כבר ביוץ טבעי, האוביטרל מיותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)