ד"ר ערב טוב-שאלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ד"ר ערב טוב-שאלה
    יעל
    09/11/2008

אני כרגע במחזור טבעי לקראת קפואים (לאחר שאסטרופם לא הגדיל לי את הרירית-הלכנו על טבעי.) היום,יום 17 למחזור ,הייתה רירית 8.3 והזקיק שהיה לפני 4 ימים גודל 14,נעלם-משערים שהיה ביוץ. לפי בדיקת הדם היום נאמר לי שלא פיספסתי ושאפשר לעשות החזרה החודש או ביום שלישי או בחמישי (לא ברור אם יגדלו אותם עדיין),שאלותיי: 1.הרופא נתן לי לפני התהליך מרשם לאוביטרל ואמר שאני יצטרך לקחת אותו יומיים לםני ההחזרה. היום אחרי הבדיקת דם מסרו לי שהגוף עושה את התהליך לבד ואין צורך באוביטרל.האם הגיוני? מדוע לא לתת בכל מקרה ולחזק את הביוץ? 2.התחלתי אוטרוגסטן 800 ליום,לקראת ההחזרה.על אסטרופם אמרו שיודיעו לי ביום ההחזרה. אם האסטרופם לא עשה לי טוב לפני חודש ולא עיבה לי את הרירית ואף הוריד אותה מעבר לטבעי-איזה תועלת יש לו עכשיו? האם לא יכול לעשות נזק ?! 3.אם בייצתי אתמול/היום וההחזרה תהיה רק ביום חמישי-מה שומר על הרירית גבוהה לקראת העוברים אם אני לא לוקחת אסטרופם? תודה מראש וסליחה על האורך-תשובותיכם מצילות אותי מאי שפיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ד"ר ערב טוב-שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום שמחה

ד''ר דוד ישי
    11/11/2008

רירית של 8.3 היא רירית טובה ואין צורך לעבות אותה יותר ולא צריך "לשמור" עליה עבה. האסטרוגן הטבעי שעיבה אותה "ישמור" עליה.
    האוביטרל אינו "מחזק" את הביוץ. הוא גורם לו, במצב שבו אנחנו רוצים לתזמן אותו בעצמנו. לכן אם היה כבר ביוץ טבעי, האוביטרל מיותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו