אולטרסאונד מעקב זקיקים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אולטרסאונד מעקב זקיקים
    יפית
    10/11/2008

אמא ל- 2. אחרי שלוש הריונות ספונטניים שנקלטתי מהר מאוד (הריון 1 לא התפתח בשבוע 6). כבר חצי שנה ללא גלולות. 3 חודשים מנסים להרות. מחזור סדיר של 28 יום. ב- 10.10 קיבלתי מחזור ממש מוזר - 5 ימים כתמים חומים עוד יומיים דימומים רגילים ועוד 3 ימים כתמים חומים. קניתי ערכות ביוץ ועל פי הבדיקה זה הראה כי ביום ה- 21, 22 התקיים ביוץ. במקביל, עשיתי בדיקת דם על פי הנחיית רופא הנשים שלי ועל פי הבדיקה זה הראה כי לא היה ביוץ (לפחות לא ביום ה- 14). היום התחילו לי הפרשות חומות, אני מניחה שקיבלתי מחזור. (10.11). הרופא אמר לי לבצע אולטרסאונד מעקב זקיקים שבוע לאחר תחילת המחזור. האם אני אמורה לעשות למעשה את האולטרסאונד מהיום בעוד שבוע? (כלומר ביום שני הבא) או להתחיל את הספירה רק מהיום בו הדימומים יהיו דמיים ממש ולא כתמים חומים???? עזרו לי כי אני גם נוסעת לאילת ביום שלישי הבא...מה היום המומלץ לעשות את האולטרסאונד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אולטרסאונד מעקב זקיקים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום שרון

ד''ר דוד ישי
    10/11/2008

אין לי תשובה חד משמעית. אני נוטה להתחיל את הספירה מיום התחלת הדימום החזק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו