הזרעה ראשונה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הזרעה ראשונה
    לני
    10/11/2008

שלום רב, יש לי ילדה בת שנה ועשרה חודשים, היריון ספונטני לחלוטין וללא סיבוכים, בחודש הראשון שניסינו נקלטתי. לפני שנה נכנסתי שוב להיריון וזה הסתיים בהפלה טבעית בשבוע 8. חודשיים לאחר מכן שוב נכנסתי להיריון ובשבוע 8 א.ס. ראשון לא נצפה דופק ונאלצתי לעבור שוב גרידה. למזלי הרע הגרידה השניה לא בוצעה בשלמותה, נשארה רקמה ונאלצתי לעבור גרידה בפעם השלישית.בחצי שנה האחרונה אנו בניסיונות להרות אך ללא הועיל.מפאת גילי ( 37 ) הרופא המטפל שלי החליט לבצע הזרעה. במשך 5 ימים נטלתי איקאלומיןוביום החמישי לנטילה לקחתי אסטרופם למשך 3 ימים.ביום ראשון ביצעתי מעקב זקיקים ועובי רירית 4. הרפא לא היה מרוצה מעובי הרירית וכן החליט שאטול יום נוסף אסטרופם ולמחרת אזריק אובריטול.וביום שלישי נקבעה הזרעה. יש לי מס' שאלות: 1.מה עובי הרירית המנימאלי שבו אפשר להרות.? 2. האם הזרעה פותרת בעיה של רירית דקה? 3.האם 3 הגרידות שעברתי בעצם פגעו לי ברירית? 4.מה הסיכוי להיריון מרובה עוברים ( תאומים ) לאחר נטילת תרופות אלא? תודה רבה, לני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזרעה ראשונה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דבר נוסף זקיקים

לני
    10/11/2008

במעקב זקיקים שחלה ימנית 13, 19. שחלה שמאלית 15, 17 נכון ליום ראשון והרירית בעובי 4 ההזרעה מחר בערב, האם יש סיכוי לרירית מעובה יותר? מייחלת להצלחה! דבר נוסף שלא ציינתי הוא שההפלות נגרמו כתוצאה מקרישיות יתר. תודה רבה, לני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לני

ד''ר דוד ישי
    11/11/2008

יתכן שהרירית תתעבה מעט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לני

ד''ר דוד ישי
    11/11/2008

הסיכוי להריון יורד כאשר עובי הרירית הוא קטן מ 6 מ"מ
    הזרעה אינה פותרת בעיה של רירית דקה
    האיקקלומין גורם, אצל חלק מהנשים, לרירית הרחם דקה. לכן לא הייתי מסיק שזה איזה שהיא בעיה קבועה. אבל האפשרות קיימת
    כ 10%

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו