ביוץ

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ביוץ
    לילוש
    11/11/2008

היי קיבלתי מחזור ב17/10 ומתאריך7/11 התחלנו לקיים יחסי מין הבנתי שצריך לפחות 5 ימים לפני הביוץ הביוץ אמור להיות בין ה - 10/11-11/11 היום בבוקר הלכתי לשירותים והיתה לי מן הפרשה עם צבע ורדרד רציתי לדעת על מה זה יכול להעיד יש מצב שמהביוץ יש תופעות כאלה? אני מאוד רוצה להכנס להריון...אני אחרי 10 שנים של נטילת גלולות למניעה וכבר חודשיים הפסקתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביוץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לילוש

ד''ר דוד ישי
    11/11/2008

החישוב שלך לא כל כך ברור לי. בכל מקרה , להפרשות דמיות קלות סביב הביוץ אין משמעות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

לילוש
    12/11/2008

התבלבלתי, המחזור שלי התחיל ב28/10 והתחלתי לקיים יחסים כל יום מתאריך 7/11 הביוץ אמור להיות ב10/11-11/11 אם המחזור שלי סדיר כל 28 יום אז זה אמור להיות יום הביוץ שלי לא? האמת שאתמול ממש הרגשתי כאבי בטן חזקים כמו מחזור אך ללא דימום כלל זה הגיוני שזה יום הביוץ שלי? החישוב שלי מסתדר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו