אישור על הקפאת עוברים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אישור על הקפאת עוברים
    יעלה
    11/11/2008

הגשתי את תכנית הטיפול לאישור אצל המחוזי. אנחנו בתהליך של IVF עם מיקרומניפולציה. בניסיון הראשון הופרתה ביצית אחת מתוך חמש. הפעם, לא קיבלנו אישור על הקפאת עוברים, למרות ששינו לי את תכנית הטיפול כדי שיהיו יותר ביציות ויותר סיכוי להפריה. מה יכולה להיות הסיבה לכך שלא אישור לנו הקפאה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אישור על הקפאת עוברים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום יעלה

ד''ר דוד ישי
    11/11/2008

אין צורך באישור מיוחד. האישור לטיפול כולל בתוכו גם הקפאת עוברים במידה שישנם עוברים להקפאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקפאת עוברים -המשך

יעלה
    11/11/2008

ד"ר ישי, תודה על התגובה. הבעיה היא שהרופא המחוזי אישר לנו את הטיפול על פי שלבים ולא אישר, באופן ספציפי, הקפאה. אני מבוטחת בכללית. האם תוכל לשער מדוע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליעלה

לימונית
    12/11/2008

יעלה שלום, גם אני ב-IVF, ועברתי כבר שניים כאלה. כמו שד"ר ישי ציין, לא היה באישור שלב מיוחד להקפאת עוברים, אלא שלבים א' וב', ובמידה ויש עוברים להקפאה - הם מוקפאים ללא אישור מיוחד. מה שכן, כשרוצים לעשות מחזור מופשרים, כלומר להשתמש בהם באם מחזור הטריים לא הצליח, אז יש אישור מיוחד למחזור טיפול של מופשרים (למשל אני קיבלתי עכשיו אישור כזה). מאחלת לך בהצלחה, לימונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לימונית,

יעלה
    12/11/2008

תודה על ההתייחסות. יש כל כך הרבה ערך לקבל תשובה ממישהי שעוברת את כל זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליעלה

לימונית
    12/11/2008

שמחה שעזרתי. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו